Merhaba arkaşlar 2 ay önce estetik oldum.hayatimin hatası olsun istemiyorum.hala keskin kokular dışında koku alamıyorum.asla uyuyamiyorum pişmanlıktan.cektigim her nefes buz gibi ciğerlerime girip beni öksürtüyor.burnumda kocaman bi konka sismesi oldu.ici kuru ve soyuluyor.cok nefes alsam da sanki hiç nefes almamış hissi oluyor.o kadar korkuyorum ki begenmedigim şekli umrumda bile değil artık.sagligim herşeyden önemli.doktor ise sadece zamana bırakalım dio hiç bi açıklama yapmıyor.pskoljiyi asla düşünmüyor.umarim doktorlar sadece şekil için sağlığımizla oynamıyorlardır.artik doktora.zerre guv2nim kalmadı.surwkli kaçamak cevaplar veriyor.b3nim gibi bu durumu yasayan varmi çok korkuyorum lütfen yardım edin bana akıl verin gücüm tükenmek uzre.ne kadar sure sonra koku almaya basladiniz.yada böyle sorunlar yasadinizmi.doktor tavsiye eden varmı.yada eriyip yok olucam.doktoruma pazar günü yazdım çocuğuma eşimle ilgileniyorum yazdı oysa bende 2 aydır onun yaptığı ameliyat yüzünden çocugumla eşimle ilgilenemiyorum.ölü gibi geziyorum ortalıkta.panik atak korku napicam bilmiyorum normalmi bu durumu yasayan varsa yazsın lütfennnnnnn