Merhaba arkadaslar yaklasık 40 gun once burun ameliyatı oldum genel olarak şeklinden herseyden memnunum ama merak ettıgım bı konu var tecrubelı arkadaslar yardımcı olur belkı ince deriye sahıbım ve şişliğim cok olmadı ve 1.ay kontolunde doktorum yuzde 50 si gıtmıs ödemın 2.ve 3.ay sonu yuzde 80 ı gecmıs olur dedı aynada yada cekılen fotolarda begenıyorum ama telefonun ön kamerasında oldugundan buyuk gorunuo sasırıorum bu hala ödemin olmasımı yoksa bu ön kamera merceklerı bı garıp gosterırmıs ztn ondanmı acaba boyle dusunen varmı? Aslında karsımızdakı kısı bızı ön kamera gıbı gormezmıs bunuda baska bı doktordan duymustum
Telefon kameraları balık gözü lens içerdiğinden ortadaki şeyi olduğundan büyük gösterir. E o da burnumuz oluyor dolayısıyla. Arka kameradan biraz zoomla çekerseniz asıl şekline daha yakın çıkar, geçmiş olsun :)
Yukarıda arkadaş açıklamış zaten. Telefon kamerasında herkesin burnu çok büyük görünür. Ünlülerin öz çekimlerinde niye burunları küçük görünüyor diye düşünebilirsiniz. Bu da kullandıkları uygulamalar sayesinde oluyor. Kafanız karışmasın. Aynada gördüğünüz gerçek burnunuz oluyor.