• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik sonrası siyah nokta

islsnl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba burun estetiğimin 1. Ayı ve burnum siyah nokta doldu havasızlıktan vs. Burun ameliyatı sonrası asit sürülmesini de tavsiye etmiyorlar. Siz nasıl başa çıktınız tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻

Başa çıkmadık 😃 sürme asit fln nazikçe yıka sil geçiyor zamanla asılma çekmeli bakımlar yapma. Siyah nokta ile barış jsjdjd

kil maskesi yapabilirsin, maske kuruduktan sonra çok nazikçe suyla yıkayınca problem olmuyor

Başa çıkmadık 😃 sürme asit fln nazikçe yıka sil geçiyor zamanla asılma çekmeli bakımlar yapma. Siyah nokta ile barış jsjdjd
Aynen 😂 3-4 ay öyle gezdim ben sonra yavaş yavaş cilt yağı geçiyor zaten. Normalde de yağlı cildim var ama ameliyat zamanı çok artmıştı. Bişey yapmadım bende zamanla geçiyor

Merhaba burun estetiğimin 1. Ayı ve burnum siyah nokta doldu havasızlıktan vs. Burun ameliyatı sonrası asit sürülmesini de tavsiye etmiyorlar. Siz nasıl başa çıktınız tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏻
Biodermanın yüz temizlem jeli iyi geldi

Back
X