- 27 Mart 2015
- 18
- 14
- 18
- 30
- Konu Sahibi princessconsuela
-
Öyle bi pisman olursunki felegin sasar!
burnum eskiden inceydi simdi ise önden genis , yandan bir baska dert , efendime söyliyim bir göz kemik cikintisi eksikti, simdi oda tam oldu burnumu egri gösteriyor ! hem burnun gayet güzel hele birde tikanlik yoksa dünyalar senin benim smeliyat öncesi saglikli nefesim vardi , ameliyat sonrasi tikaniklikta var Sol deligimde sistir gecer diye mal gibi bekliyom ! Ve üstelik bu iskenceye 15 binden fazla verdim ama eger yurtdisindan gelmiyosan seni ciddiye alilar insan yerine koyarlar! ama gerek yok cünkü burnun zaten güzel yazik etme kendine kurbanin olam!
teşekkür ederim yorumlarınızı paylaştığınız için. çok geçmiş olsun. ne kadar oldu acaba siz ameliyat olalı? belki de gerçekten şişlikler inmediğinden nefes alamıyorsunuzdur moralinizi bozmayın.
diyorlar 1 sene icinde sislikler gecermis.. ben ümidimi kestim.. burnumun hali ayni sislikte ucuda top.,. sirtida ayri bir hos.. tuhaf duruyor yandan. bir dedigi digerini tutmuyor burnumda... ne bilim.. hic sekli yok.. öyle diyim.. göz kemik ise dahada beter... ne bilem... o güne lanet olsun demekten baska birsey gelmiyor.. allah beni bildigi gibi yapti iste...
Sevindim sonuçtan memnun kalmanıza sizin adınıza. Kime oldunuz acaba ameliyatı?Ben ameliyat olali 5 ay oldu bi gram pismanlik yok. Ozguven geldi resmen. Kendin bilirsin eyer cok istiyorsan yaptir derim.
çok teşekkür ederim bir doktorla görüşmeye karar verdim. Eğer önerdiği, yüzüme uyacak burun şekli şimdiki halinden çok çok farklı değilse hiç dokunmayacağım.evet pişman olursunuz
eminim şuanki havanız çok başka ve güzeldir
vazgeçin derim
Aslında özgüvenim oldukça yüksektir ve asıl kafama takılan acaba burnum çok kötü gözüküyor da ben mi farketmiyorum. Çünkü yıllardır özellikle yakın erkek arkadaşlarım "kızım şu burnunu yaptırsan 10 numara olursun" falan diye geyik yaparlar. Ben de hiç ciddiye almazdım ama şu an çevremde 3-4 arkadaşım burnunu yaptırdı, ben eski hallerini de beğeniyordum ama yaptırdıktan sonra iyi ki yaptırmışsınız dedim, resmen 10 kat güzelleştiler. Bende de bir burun ameliyatı bu etkiyi yaratacak kadar çirkin bir burun mu var acaba onun tahlilini yapamıyorum. Ben burnumdan çılgınca rahatsız olmuyorum ama maalesef ki toplum tarafından da beğenilmek istiyor insan :) Bir doktorla görüşüp onun da fikirlerini alıp karar vereceğim artık. Teşekkürler yorumunuz için.Resimdeki gibi bir burnunuz varsa bence yaptirmayin.
Eğer özgüven eksikliği yaşıyorsanız bence hakiki sebebini arayin ve o yolda ilerleyin.
canım belkide sana öyle geliyor. gercekden insanın beyni bazen oyunlar oynuyor yani. belki sandığın kadar kötü değildir. ben bir ara kilo ile yaşadım bu sorunu. kuru kemikmisim ama aynaya bakınca kendimi şişko görüyordum. şimdi gercekden kilo aldım ve eski pantolonların benim olduğuna inanmıyorum. el kadar kotlar, ve o zamanlar bikini giymezdim şişkonum diye.
yani belki sende takıntı yapdin
Aslında özgüvenim oldukça yüksektir ve asıl kafama takılan acaba burnum çok kötü gözüküyor da ben mi farketmiyorum. Çünkü yıllardır özellikle yakın erkek arkadaşlarım "kızım şu burnunu yaptırsan 10 numara olursun" falan diye geyik yaparlar. Ben de hiç ciddiye almazdım ama şu an çevremde 3-4 arkadaşım burnunu yaptırdı, ben eski hallerini de beğeniyordum ama yaptırdıktan sonra iyi ki yaptırmışsınız dedim, resmen 10 kat güzelleştiler. Bende de bir burun ameliyatı bu etkiyi yaratacak kadar çirkin bir burun mu var acaba onun tahlilini yapamıyorum. Ben burnumdan çılgınca rahatsız olmuyorum ama maalesef ki toplum tarafından da beğenilmek istiyor insan :) Bir doktorla görüşüp onun da fikirlerini alıp karar vereceğim artık. Teşekkürler yorumunuz için.
Sevindim sonuçtan memnun kalmanıza sizin adınıza. Kime oldunuz acaba ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?