- 10 Ekim 2014
- 32.978
- 148.642
- 798
İyi geceler.
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcık
ve hep ileride estetik olurum belki diye dusunuyordum daha dogrusu artık 28 yaşimdayim yeni dusunuyorum. Hani olursa 40 yaşimdan sonra belki estetik ihtiyacim olabilir diyorum.
40 cok mu erken?
Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan.
"
Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.
Oturup yaşlanayim mi yani...
Kendime dert araniyor gibi olacagim cunku bunun cozumu burada değil muhtemelen ama olsun derdim bu işte yazmak istiyorum.
Şimdi benim eşim normalde ne giydiğime, ne sürdüğüme, saçıma, makyajima vs karışmaz onu belirteyim.
Gelelim asıl mevzuya, bende yaşlanma korkusu var birazcık

Bu konulari hiç eşimle paylaşmamiştim daha dogrusu ciddiyetsiz bicimde belirtmişimdir en fazla. Geçenlerde öylesine lafını açtım ve ilginç bir tepki gördüm.
:)
"Yüzüme hiç bir estetik yaptiramazmişim boşanmadan.

Boyle tepki goreniniz var mi? Nedenini de duzgun aciklamiyor. Ben yaşlanmayip ne yapacakmisim.