Estetikten Sonra Enfeksiyon Kapanlar Nolursunuz Bi Bakın

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
geçen salı burun estetiği olmuştum. 6.günümde yani pazartesi günü tamponlarım çıkarıldı. herşey iyi güzel gidiyodu. tamponlar çıktıktan ertesi gün burnumdan birden kan gelmeye başladı ama nasıl kanıyor musluk açılmış sanki kapanmıyor şırıl şırıl. durduramayınca gittim doktora. tekrar tampon taktılar dün. neyse doktorum enfeksiyon kaptırdın galiba bu gözünün şişmesi normal değil dedi. bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi. cuma günü tekrar çağırdı. dün eve geldiğimde ateşim vardı, başım ağrıyodu halsizdim. bugün çok şükür düne göre daha iyiyim.

şimdi benim sol burun deliğimden irin akıyor. aslında irin mi bilmiyorum. şeffaf bişey su gibi, diğer burun deliğimden de kan akıyordu tampon durdurdu. tamponların ucu sarkıyor. teki kıpkırmızı kandan, tekide bembeyaz (sarımsı)
bi yerde okumuştum iltiabı akıtmak için şırıngayla çekiyolarmış, biriside demiş ki benim burnumu bıçakla kesip temizlediler. çok korkuyorum nolur ilaçla geçen yok mu?

kızlar hiç mi bilginiz yok. Allah rızası için bi cevap verin nolur

canım geçmiş olsun. benim hiç bir fikrim yok ama kendini çok üzüp kahrolma. doktorun en doğrusunu yapar.

canım geçmiş olsun. benim hiç bir fikrim yok ama kendini çok üzüp kahrolma. doktorun en doğrusunu yapar.

çok teşekkür ederim canım da kahrolmamak elde değil ki. 10 gündür bişeyler yoluna girmedi. burundan nefes almak nasıl birşey unuttum valla. birde şu iltihap olayı çok korkuttu. şrıngayla iltihapı çekip alıyolarmış falan filan kahrolmamak elde değil ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…