estradial düşüklüğü ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acbe

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
511
364
303
Ankara
kızlar aderımın ıkıncı gunu kan verdım ve estradıal kucuktur 5 amh ım dusuktu zaten 6 ay once 0.12 fsh 18.9 cıkmıstı sonrasında kendılıgımden hamıle kaldım ama dusuk yaptım, yaş 39 acele etmem lazım ama 16 aylık bebegım var tup bebek emzırıyorum emzırmeyı de bırakamıyorum.bugunkü degerlerım fsh 17 estradıal 5 ten kucuk prolaktın 9 lh 9 tsh 1.79 duzenlı regl oluyorum ama menopoz baslangıcı mı estradıal subatta 34 mus nıye bu kdr dusmus tekrar hamıle kalamaz mıyım emzırdıgım ıcın bırsey de kullanamıyorum :((( cok zor bı durumdayım ;((

kızlar aderımın ıkıncı gunu kan verdım ve estradıal kucuktur 5 amh ım dusuktu zaten 6 ay once 0.12 fsh 18.9 cıkmıstı sonrasında kendılıgımden hamıle kaldım ama dusuk yaptım, yaş 39 acele etmem lazım ama 16 aylık bebegım var tup bebek emzırıyorum emzırmeyı de bırakamıyorum.bugunkü degerlerım fsh 17 estradıal 5 ten kucuk prolaktın 9 lh 9 tsh 1.79 duzenlı regl oluyorum ama menopoz baslangıcı mı estradıal subatta 34 mus nıye bu kdr dusmus tekrar hamıle kalamaz mıyım emzırdıgım ıcın bırsey de kullanamıyorum :((( cok zor bı durumdayım ;((
Amh yumurta rezervinin gösterir. Fsh yükselmeye başlamış yani hafif sinyaller veriyor rezervin düşmeye başlamış emziriyorsan muhtemelen prolaktin hormonun yüksektir. Tüp bebeğin biliyorsunuz prolaktin hormonu hamile kalmaya engel diyorlar. Estradiolda o ayki yumurtanın hormon belirtisi yani siz öğün baktığınızda zaten estradiol düşük beklenir regli günü bakılırsa ama ortalarında bakıldığında tabiki yüksek olmalı estradiola takılma fsh çok yukselmeden şansınızı deneyin. Derim. Doktorunuza danışın.buarqda düşük olmuş muhtemelen fsh amh dengesizliginden embriyo sağlıklı değildi benm de fsh amh dengesizliği yani erken menopoz teşhisi koyuldu 1tane yumurta çıktı 3.gun embriyosu olrak transfer yapıldı malesef tutmadı doktor pgt yapalım birdahakine dedi yaştan dolayı daha garanti olur dedi ama maddi durumum yok 😥 Rabbım sağlıklı sonuçlar nasip etsin.

Back