• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estradiol

acbe

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
494
361
303
Ankara
merhaba arkadaşlar.Amh düşüklüğü nedenıyle 4 aylık evli olmama rağmen tüp bebek tedavisinde basladık.Uzun protokol- yaklaşık 1 aylık süreç) uygulandı.Velhasıl sonuna geldık oncekı geve catlatma ıgnesı oldum estradiol son olarak 950 civarıydı 7 yumurta vardı.Tedavıye basladıgımda yumurta 5 idi.Bugun yumurta toplanma oldu ama sabahli kan degerımde estradıol 450 ye düşmüştü sebebi ne olabılır ? catlatmayı carsamba gecesı yapmıstım ama su an korktum neden düşme yasandı o kadar 😢 ılk deneyımım oldugu ıcın da pek bılgım yok ama kalıtelı yumurta basına 150-200 dıye okumustm yorumlarda.Bu düşüsün sebebı ne olabır ;(

merhaba arkadaşlar.Amh düşüklüğü nedenıyle 4 aylık evli olmama rağmen tüp bebek tedavisinde basladık.Uzun protokol- yaklaşık 1 aylık süreç) uygulandı.Velhasıl sonuna geldık oncekı geve catlatma ıgnesı oldum estradiol son olarak 950 civarıydı 7 yumurta vardı.Tedavıye basladıgımda yumurta 5 idi.Bugun yumurta toplanma oldu ama sabahli kan degerımde estradıol 450 ye düşmüştü sebebi ne olabılır ? catlatmayı carsamba gecesı yapmıstım ama su an korktum neden düşme yasandı o kadar 😢 ılk deneyımım oldugu ıcın da pek bılgım yok ama kalıtelı yumurta basına 150-200 dıye okumustm yorumlarda.Bu düşüsün sebebı ne olabır ;(
bu bilgiyi nerede okudunuz ?

Evet benim mesela 300 dü yumurta başına. Genelde 200-250 olur değer. Kaç yumurta toplandı sizden? Dediği gibiyse sorun yoktur zaten toplanmış değer düşmesi önemli olmaz ki

7 yumurta toplandı 11 de girdim ama 8 de verdıgım kandakı estradıol 450ydı.çarşamba gunu ıse 950 idi.işleme gırmeden düşmüş yani acaba erken çatlama vs mi olmus dıye dusundum :( yumurta başı 150-200 dye çoğu yerde yazmıslar

Merhaba, sorunuza cevap oldu mu acaba ya da son durumunuz nedir ? Benim de kısa protokol ama az dozla başladık bu 3. Deneme bu 2 yumurtam görünüyor sadece gonal f 225 kullandım yumurtalar 17 ve 15 suanda çarşamba günü opu var estradiol bugün 390 çıktı bana biraz düşük geldi de o sebeple soruyorum. Bugün de gonal f vuracağım ve de gece çatlatma ignesini. Acaba değer çok mj düşük çok canım sıkıldı ya.

merhaba benm ıkı uc gun oncwsıne kadar 890 a falan cıkmıstı ama toplama gunu sabahında 400 lü bıısydı ben kendışıgımden catladıklarını falan dusunmustum.yumurta sayınız artabılır toplamaya kadar benm de 4-5 ti 7 toplandı biri boş çıktı 3 tanesi 3.güne geldi o gün birini daha kaybettk 😭🥹 3.gün biri iyi biri orta ıkı embryo transfer ettı ve pozıtıfım çok şukur,Biri tuttu sanırım

ben de ecxtra pergpverıs falan da kullandılar gonalo genelde 300 yaptm snra 250-275 sizin dozunjz düşük gbi biraz baska ne ılac kullanıyorsunjz

Merhaba, sorunuza cevap oldu mu acaba ya da son durumunuz nedir ? Benim de kısa protokol ama az dozla başladık bu 3. Deneme bu 2 yumurtam görünüyor sadece gonal f 225 kullandım yumurtalar 17 ve 15 suanda çarşamba günü opu var estradiol bugün 390 çıktı bana biraz düşük geldi de o sebeple soruyorum. Bugün de gonal f vuracağım ve de gece çatlatma ignesini. Acaba değer çok mj düşük çok canım sıkıldı ya.
merhaba. sanırım bu e2 ye göre 2 tane olgun yumurta 1 tane de olgun olmayan yumurta toplandı. yaş ve amh nedir acaba ? hangi merkez ve transfer oldunuz mu?

merhaba evet yazdıgım gbı 7 yumurta biri boş 3 tanesi 3.güne geldi. 2 tanesi devam etti bir iyi biri ort kalite ikisi transfer oldu bir tuttu çok şükür.amh 0,48 le baslamıstım ama transferden önce 0,28 cıktı.Her ay 0,10 düşüyordu.Ankara zübeyde hanımda oldum

merhaba. sanırım bu e2 ye göre 2 tane olgun yumurta 1 tane de olgun olmayan yumurta toplandı. yaş ve amh nedir acaba ? hangi merkez ve transfer oldunuz mu?
Merhaba evet 2 yumurta toplandı 2 folikul vardı ikisi de dolu çıktı. Transfer olamadım çünkü yumurtalar da sperm de kaliteli olmasına rağmen döllenme olmadı moralimiz bozuldu cok. Merkez değiştiriyorum şimdi.

Merhaba evet 2 yumurta toplandı 2 folikul vardı ikisi de dolu çıktı. Transfer olamadım çünkü yumurtalar da sperm de kaliteli olmasına rağmen döllenme olmadı moralimiz bozuldu cok. Merkez değiştiriyorum şimdi.
geçmiş olsun canım. hangi merkez de tedavi görmüştün

Gazi üniversitesi hastanesi idi şimdi anatolia tüp bebek merkezine gideceğim insallah artık burda olumlu sonuç alırız kısmet işi de biraz tabi umarim artık zamanı gelmiştir de anatoliaya nasip olur 🙏🏻
rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallah. Amin

Merhaba e2 yi araştırırken gördüm yazınızı hiç bu bilgiye denk gelmemiştim daha önce. Bu bahsettiğiniz yumurta başına 150 200 dediğiniz ovülasyon zamanı olması gereken değer değil mi? Yani atıyorum çatlatma iğnesinden önce ölçüldüğünde diyelimki 3 yumurta varsa 500 600 gibi bir değer çıkmalı ve budeğer yumurtanın aşağı yukarı kalitesini ya da doluluğunu göstermiş oluyor değil mi doğru anlamış mıyım 😊 bişey daha yanında soracağım normalde bu değerlere öncelikle adetin 2. ya da 3. günü bakılır ya peki o zaman e2 yaklaşık kaç olmalı değeri ben çok karışık şeyler okudum sizden de öğrenmek istedim 🙏

Merhaba e2 yi araştırırken gördüm yazınızı hiç bu bilgiye denk gelmemiştim daha önce. Bu bahsettiğiniz yumurta başına 150 200 dediğiniz ovülasyon zamanı olması gereken değer değil mi? Yani atıyorum çatlatma iğnesinden önce ölçüldüğünde diyelimki 3 yumurta varsa 500 600 gibi bir değer çıkmalı ve budeğer yumurtanın aşağı yukarı kalitesini ya da doluluğunu göstermiş oluyor değil mi doğru anlamış mıyım 😊 bişey daha yanında soracağım normalde bu değerlere öncelikle adetin 2. ya da 3. günü bakılır ya peki o zaman e2 yaklaşık kaç olmalı değeri ben çok karışık şeyler okudum sizden de öğrenmek istedim 🙏
iğnelerle bırlıkte artan değerler sanırım normalde kaç olması gerekıyor bılmıyorum ama tedavı sırasında yumurta gelıstıkce artması yumurtaların kalıtelı hale geldıgını gosterıyormus

iğnelerle bırlıkte artan değerler sanırım normalde kaç olması gerekıyor bılmıyorum ama tedavı sırasında yumurta gelıstıkce artması yumurtaların kalıtelı hale geldıgını gosterıyormus
Yumurta geliştirici iğneler değil de çatlatma iğnesini kastettim, yani yumurtalar çatlama zamanına ulaştığında e2 nin yumurta başına yaklaşık o kadar yükselirse iyi olduğunu anlarız diyebiliriz gibi bişey. Benim rezervim düşük 2 3 yumurta oluşuyor her ay ama tutmadı şimdiye kadar bir de çatlama zamanı bu testi yaptırıp takip edeyim diye düşündüm:)) bir umut işte 🙏

yani dedğim gibi transfer günü benmkı 800 den 450 ye düşmüştü ama yıne de 7 yumurta cıktı 3ü 3.güne gttı 150 den hesaplasak doğru gıbı oluyor

Back
X