Estrofem ara kanama yaparmi ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhaba kizlar.. tüp bebek yapmis degilim ama estrofem tup bebekte verilen bir ilac oldugu icin belki bilginiz vardir diye buraya yaziyim dedim cevabimi alamadim normal jinekolojik bölümünde... 2 hafta once yumurtlama donemimde estrofemi yarida kesmek zorunda kaldim ve ilk defa ara kanama yaşadim 6 gün sürdü, sorum şu acaba simdi ben ne zaman adet olurum suan adet olmam gerekirmi normal adet gunumde yoksa 1 ay sonrasindami olunuyo ? ve bilginiz varsa ara kanamadan sonra yumurta oluşmaya başlarmi yoksa bidahaki normal adet oldugum zamanmi yumurta oluşmaya başlar ? Simdiden cevapleriniz icin tşkler :)

Tüp bebek için estrofemin yanında bir sürü ilaç kullanıyoruz evet ara kanama oluyor ama kan sulandırıcı da kullanıyoruz, başka hormon ilaçları da 🤷‍♀️
Cevabin icin tskler... 🙂 bana femara vermsti onunla birlikte estrofemi ic demisti... femarayi kullandim bitmisti tam yumurtlama haftamda korona olunca estrofemi bos yere icmim diye kesmiştim doktorun soylemesiyle bi kac gun sonrasindada 6 gun süren ara kanamam olmustu... peki ara kanama olmasi normalmi ? Ve bir ümit iste acaba yinede o ara kanamaya ragmen yumurtam döllenip hamile olma ihtimalim varmidir ? Yoksa normal adetim gibi yumurtam catlayip kanla gitmismidir ?

Cevabin icin tskler... 🙂 bana femara vermsti onunla birlikte estrofemi ic demisti... femarayi kullandim bitmisti tam yumurtlama haftamda korona olunca estrofemi bos yere icmim diye kesmiştim doktorun soylemesiyle bi kac gun sonrasindada 6 gun süren ara kanamam olmustu... peki ara kanama olmasi normalmi ? Ve bir ümit iste acaba yinede o ara kanamaya ragmen yumurtam döllenip hamile olma ihtimalim varmidir ? Yoksa normal adetim gibi yumurtam catlayip kanla gitmismidir ?
Hiçbir fikrim yok açıkçası 🤷‍♀️
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza olsun inşallah 🌷

Hiçbir fikrim yok açıkçası 🤷‍♀️
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza olsun inşallah 🌷
Hmm saolun yinede peki ara kanamadan sonra ne zaman adet olunur biliyomusunuz ? Benim döngüm duzensiz ama ortalama 35 gün ve en son ki adetime goremi hesaplamam gerekir yoksa ara knamadan itibarenmi hesaplamam gerekir ?
Ricaa ederim ne demekk,, amin insAllah isteyen herkeze tez zamanda nasip olsun insAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben hiç düzensiz adet sorunu yaşamadım, günüm hiç şaşmaz o yüzden bunu da bilmiyorum açıkçası. Ben sadece hamileliğimde ara kanama yaşıyorum, numarası varsa direkt olarak doktorunuza sorun bence buradan alacağınız yanıt sağlıklı olmayabilir☺️

Ben hiç düzensiz adet sorunu yaşamadım, günüm hiç şaşmaz o yüzden bunu da bilmiyorum açıkçası. Ben sadece hamileliğimde ara kanama yaşıyorum, numarası varsa direkt olarak doktorunuza sorun bence buradan alacağınız yanıt sağlıklı olmayabilir☺️
Hmm tskler... :) hamilelikte ara kanama yaşiyosaniz umarim yasadigim ara kanamada yumurtamin dollenmesine düsmesine sebep olmamistir 😏 ara kanama esnasinda doktoru aramistim gel dedi bende o sira karantinam bitmedi bi kac gun sonra biticek diyince ozaman gel dedi o siradada bayram tatili girdi,, simdide eşime soyledigimde gitmeye gerek varmi kanaman bitmiş napacakki doktor haftaya kadar bekleyelim bi dedi.. ondan doktoruda arayip soramiyorum bana gel demisti diye 🤷‍♀️🤷‍♀️

Hmm tskler... :) hamilelikte ara kanama yaşiyosaniz umarim yasadigim ara kanamada yumurtamin dollenmesine düsmesine sebep olmamistir 😏 ara kanama esnasinda doktoru aramistim gel dedi bende o sira karantinam bitmedi bi kac gun sonra biticek diyince ozaman gel dedi o siradada bayram tatili girdi,, simdide eşime soyledigimde gitmeye gerek varmi kanaman bitmiş napacakki doktor haftaya kadar bekleyelim bi dedi.. ondan doktoruda arayip soramiyorum bana gel demisti diye 🤷‍♀️🤷‍♀️
Eşler bu konuda pek bi gamsız oluyorlar.
Haftaya bekleyin bence de, zaten tüp bebek yapacakmışsınız

Eşler bu konuda pek bi gamsız oluyorlar.
Haftaya bekleyin bence de, zaten tüp bebek yapacakmışsınız
:) Hee yok yukarda belirttigim gibi suan tup bebek gibi bi niyetimiz yok zaten istesekte durumumuz yok.. suan normal gebelik tedavisi goruyorum normal hamile kalmayanlarda rahim kalinlaşsin diye estrofemi veriyolar sadece tup bebek doktorlari vermiyo :)

:) Hee yok yukarda belirttigim gibi suan tup bebek gibi bi niyetimiz yok zaten istesekte durumumuz yok.. suan normal gebelik tedavisi goruyorum normal hamile kalmayanlarda rahim kalinlaşsin diye estrofemi veriyolar sadece tup bebek doktorlari vermiyo :)
aa bilmiyordum onu doğrudur. :)
O zaman eşinizi bırakıp direkt olarak gidin derim, inşallah tüp bebeğe ihtiyacınız kalmaz.☺️

Kaç gün içmenizi önerdi? ☺

Back
X