• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem ihtiyacı olan var mı ?

Mblog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
375
Puanlar
38
Kızlar merhaba ANKARA da yaşıyorum elimde estrofem var isteyen olursa ücretsiz şekilde göndericem veya ankara da olan varsa ulaşabilir bana özelden adres atabilir yasak mı bilmiyorum satışı yasakta paylaşımı serbesttir diye yazdım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ANKARA da yaşıyorum elimde estrofem var isteyen olursa ücretsiz şekilde göndericem veya ankara da olan varsa ulaşabilir bana özelden adres atabilir yasak mı bilmiyorum satışı yasakta paylaşımı serbesttir diye yazdım
O kadar güzel yürekli bir insansın ki her konuda muhakkak görüyorum seni her zaman iyilik peşinde tatlı dilinle bildiğini elinde olanı paylaşıyorsun insanlarla.. çok takdir ettim seni gerçekten 🥹 paylaşım serbesttir bencede çok tatlısın Allah senden razı olsun umarım çok ihtiyaç halinde olan birine gider 🌸

O kadar güzel yürekli bir insansın ki her konuda muhakkak görüyorum seni her zaman iyilik peşinde tatlı dilinle bildiğini elinde olanı paylaşıyorsun insanlarla.. çok takdir ettim seni gerçekten 🥹 paylaşım serbesttir bencede çok tatlısın Allah senden razı olsun umarım çok ihtiyaç halinde olan birine gider 🌸
İnsanız, ve insan insana hep muhtaç yeter ki muhtaçlığımız merhametli insanlara denk gelsin 🥰 Allah kalbinde iyilik taşıyan herkesten razı olsun güzel düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim canım

Bende de iki kutu Estrofem var, İzmir Karşıyakadayım isteyene ben de ücretsiz verebilirim.

Bende de iki kutu Estrofem var, İzmir Karşıyakadayım isteyene ben de ücretsiz verebilirim.
Canım başlık altında gözükmüyor ama bana mesaj atan bir arkadaş vardı iki üç kişi atınca en önce yazana vericem dedim istersen özelden söyleyim onunla bir görüş

O kadar güzel yürekli bir insansın ki her konuda muhakkak görüyorum seni her zaman iyilik peşinde tatlı dilinle bildiğini elinde olanı paylaşıyorsun insanlarla.. çok takdir ettim seni gerçekten 🥹 paylaşım serbesttir bencede çok tatlısın Allah senden razı olsun umarım çok ihtiyaç halinde

Merhaba benim ihtiyacım var duruyor mu

Back
X