• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem kahve lekelenme yasayanlar var mı pazartesı transfer var ınsallah ıptal olmaz

diiidem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
34
18
3
34
Kızlar bunu yaşayan var mı gunde 6 kez ıcıyorum ıkıser seklınde

Aynı durum maalesef başıma geldi.Ben günde 3 adet esteroferm kullanıyordum 3 gündür kahverengi lekelenme ile dün kontrole gittim transferim iptal.
Yarlusal veediler regl olacakmışım

Aynı durum maalesef başıma geldi.Ben günde 3 adet esteroferm kullanıyordum 3 gündür kahverengi lekelenme ile dün kontrole gittim transferim iptal.
Yarlusal veediler regl olacakmışım
Kacinci gunden sonraki lekelenmeden bahsediyorsunuz kizlar normal regl suresinden sonraki gunlerde mi

Kacinci gunden sonraki lekelenmeden bahsediyorsunuz kizlar normal regl suresinden sonraki gunlerde mi
Ben transfer sürecinden bahsediyorum.Sanırım arkadaşta bundan bahsediyor.Regl ile estroferm e başlanıyor sonrasında da devam ediliyor ya o süreç.
Doz 2 iken 3 e çıkarıldı bende lekelenme başladı.29 Kasımda tatansfer oalcaktım dün kontrole gittim iptal edildi

Ben transfer sürecinden bahsediyorum.Sanırım arkadaşta bundan bahsediyor.Regl ile estroferm e başlanıyor sonrasında da devam ediliyor ya o süreç.
Doz 2 iken 3 e çıkarıldı bende lekelenme başladı.29 Kasımda tatansfer oalcaktım dün kontrole gittim iptal edildi
Evet ben de estrofemin 6.gunundeyim gunde 2 kullaniyorum dongunun 7.gunu bugun lekelenme bugunlerden sonra olursa mi tehlikeli

Back
X