- 19 Aralık 2020
- 223
- 58
- 28
- Konu Sahibi lataknatuminrahmetillah
Estrofemi yarida kesip ara kanama yasayan varmi kizlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estrofem bırakınca adeti söktürüyor zatenEstrofemi yarida kesip ara kanama yasayan varmi kizlar ?
Cevabin icin saoll...estrofem bırakınca adeti söktürüyor zaten
adetini kanamanın olduğu zamandan hesapla canımCevabin icin saoll...doktor bana onu rahim kalinlaşmasi icin gebelik oluşursa tutunsun diye vermisti korona olunca yumurtlama donemimde yarida kesmek zorunda kalmistim normalmi yani
peki kafama taktigim iste 2 hafta oldu ara kanama yasayali normal adetimden hesaplarsak adet olmam gerekir simdi ama olmadim ona gore simdimi adet olurum yoksa ara kanama sebebiyle o tarihten hesaplayip 1 ay sonrasindami adet olunuyo biliyomusun ?
Benim adetlerim duzensizdirde genel olarak 35 gun... normal adetten hesaplarsak bugun 31.gün oldu ara kanamadan bu yana 16.günüm...simdi hangi kanamadan itibaren normal olanindanmi yoksa ara kanamadan itibarenmi canim ?adetini kanamanın olduğu zamandan hesapla canım
ara kanama diye dediğin kanamadan say canımBenim adetlerim duzensizdirde genel olarak 35 gun... normal adetten hesaplarsak bugun 31.gün oldu ara kanamadan bu yana 16.günüm...simdi hangi kanamadan itibaren normal olanindanmi yoksa ara kanamadan itibarenmi canim ?
Hmm off dahada cok var desene zamanda gecmek bilmez simdiara kanama diye dediğin kanamadan say canım
banada dr verdi klomenle kullan dedi ama bırak falan demedi hiç bende normal içiyordum adetim gelmedi nasıl mutluyum hamile sana sana gezdim ortada onu bırakmadan adet olunmuyormuş yani bende ondan sonra öğredndim hakkımızda hayırlısı olsunHmm off dahada cok var desene zamanda gecmek bilmez simditsk ederm canim kac kez yazdim ettim kimse cevap vermemisti sayende bilmis oldum
Normalde banada birak demiyo,, ilk femara denememde yine estrofem vermisti ozaman ikisinide sonuna kadar kullandim ama olmamisti adet oldum,,, bu femara ikinci denememdi femarayi kullandim bitti yumurtlama doneminde korona olunca verdikleri ilac sebebiyle korunamk gerekiyo ondan daha bos yere estrofemi kullanmamin manasi varmi diye sordum doktora ondan birak bidahaki ay artik demisti... aynisini herkez yasiyo belirtiler yuzunden kendimizi hamile zannediyoruz sonra hayal kirikligi,,,, iste bende yumurtlama gununden 2-3 gun oncesinde birlikteydik yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyo denildigi icin ara kanamayida adetten saymadim ilac kaynaklidir diye ondan yumurtlamadan hesaplayinca bugun 22.gün oldu bende ondan 1 haftadir acaba dollendimi hamilemiyim hayalleri kuruyodum ta ki sen estrofem adet sokturuyo ve ra kanamanin normal adetten sayildigini soyledigin ana kadarbanada dr verdi klomenle kullan dedi ama bırak falan demedi hiç bende normal içiyordum adetim gelmedi nasıl mutluyum hamile sana sana gezdim ortada onu bırakmadan adet olunmuyormuş yani bende ondan sonra öğredndim hakkımızda hayırlısı olsun
Ve bir ümit iste acaba sence yinede o ara kanamaya ragmen yumurtam döllenip hamile olma ihtimalim varmidir ? Yoksa normal adetim gibi yumurtam catlayip kanla gitmismidir ?banada dr verdi klomenle kullan dedi ama bırak falan demedi hiç bende normal içiyordum adetim gelmedi nasıl mutluyum hamile sana sana gezdim ortada onu bırakmadan adet olunmuyormuş yani bende ondan sonra öğredndim hakkımızda hayırlısı olsun