Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gerçekten çok sıkıldım ama midemi bulandırıyor hepsiBende 8+5 deyim hala devam demekki daha da pazartesi estrofemi bırakacağım![]()
Valla estrofemi sanırım hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum biraktirmisti. Progestan i fitil olarak sabah öğle akşam günde 3 kere doğuma 1 hafta.kalaya kadar kullandım. Ve ilk 6 ay yani 24. Haftaya kadarda progestanin ayrı iğnesi vardı günde bir.kere kendim vuruyordum bide onu oluyordum. Fitilden usanmistim ama11+1 deyim çok sıkıldım ilaçlardan sizler kaçıncı haftaya veya aya kadar kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Bende iğne vuruluyorum haftada 3 e düşürdüValla estrofemi sanırım hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum biraktirmisti. Progestan i fitil olarak sabah öğle akşam günde 3 kere doğuma 1 hafta.kalaya kadar kullandım. Ve ilk 6 ay yani 24. Haftaya kadarda progestanin ayrı iğnesi vardı günde bir.kere kendim vuruyordum bide onu oluyordum. Fitilden usanmistim ama
Benim ikizBen hepsinden sıkıldım artık ikizmiydi sizinde![]()
Amin inşallah ya vallahi sıkıldım bunaldım artıkEstrofermi 7. Haftada bıraktım kalp atışını duyunca bıraktırdı doktor. Progestanı da 12+3 te bıraktım. Darısı başınıza![]()
Benim ikiz
Benimkiler 11 aylik oldularİkimizde sağ Salim alırız kucağımıza inşallah
Yaaa amin inşallah kaç aylık doğum yaptınızBenimkiler 11 aylik oldularAllah seninde kucağına almayı nasip etsin
36. Haftamı doldurmustum. Doktorum ikiz gebelik için çok iyi demişti. Haftasinda dogdu. Sezaryen ile çok şükür kuveze filanda girmedik. Ertesi gün evimize geldik. Dilerim seninkide öyle olsun. Su gibi hersey yolunda gitsin inşallah.Yaaa amin inşallah kaç aylık doğum yaptınız
Amin inşallah en büyük korkum o erken doğmaları cinsiyetleri ne peki benim çift yumurta kaçıncı haftada öğrenirim bilmiyorıö36. Haftamı doldurmustum. Doktorum ikiz gebelik için çok iyi demişti. Haftasinda dogdu. Sezaryen ile çok şükür kuveze filanda girmedik. Ertesi gün evimize geldik. Dilerim seninkide öyle olsun. Su gibi hersey yolunda gitsin inşallah.![]()
Estrofem 12. Hafta bıraktık progestan sanırım doğuma kadar devam11+1 deyim çok sıkıldım ilaçlardan sizler kaçıncı haftaya veya aya kadar kullandınız yardımcı olursanız çok sevinirim![]()