S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #1 Merhaba arkadaşlar estrofem kullanan varmı ben yeni başladım 4. Gün bugün kaç kere kontrole gittiniz doktora Ve.kac gün kullandınız?
Merhaba arkadaşlar estrofem kullanan varmı ben yeni başladım 4. Gün bugün kaç kere kontrole gittiniz doktora Ve.kac gün kullandınız?
DantelKiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2018 1.126 1.882 133 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #2 Sezsnk .!.: Merhaba arkadaşlar estrofem kullanan varmı ben yeni başladım 4. Gün bugün kaç kere kontrole gittiniz doktora Ve.kac gün kullandınız? Genişletmek için tıkla... Ben kullaniyorum canim tup bebek icin ama sen ne icin kullaniyosun
Sezsnk .!.: Merhaba arkadaşlar estrofem kullanan varmı ben yeni başladım 4. Gün bugün kaç kere kontrole gittiniz doktora Ve.kac gün kullandınız? Genişletmek için tıkla... Ben kullaniyorum canim tup bebek icin ama sen ne icin kullaniyosun
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #3 HuzunluMedusa .!.: Ben kullaniyorum canim tup bebek icin ama sen ne icin kullaniyosun Genişletmek için tıkla... Bende tup bebek tedavisi için kullanıyorum
HuzunluMedusa .!.: Ben kullaniyorum canim tup bebek icin ama sen ne icin kullaniyosun Genişletmek için tıkla... Bende tup bebek tedavisi için kullanıyorum
DantelKiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2018 1.126 1.882 133 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #4 Sezsnk .!.: Bende tup bebek tedavisi için kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bnim 4.kullanışım Allah tez zmanda gonlunun muradini verir inşallah
Sezsnk .!.: Bende tup bebek tedavisi için kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Bnim 4.kullanışım Allah tez zmanda gonlunun muradini verir inşallah
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #5 HuzunluMedusa .!.: Bnim 4.kullanışım Allah tez zmanda gonlunun muradini verir inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım kontrole gittin mi doktora
HuzunluMedusa .!.: Bnim 4.kullanışım Allah tez zmanda gonlunun muradini verir inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım kontrole gittin mi doktora
DantelKiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2018 1.126 1.882 133 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #6 Sezsnk .!.: İnşallah canım kontrole gittin mi doktora Genişletmek için tıkla... Pazartesi transferim var Allah izin verirse bn son asamadayim yani insallah tutar
Sezsnk .!.: İnşallah canım kontrole gittin mi doktora Genişletmek için tıkla... Pazartesi transferim var Allah izin verirse bn son asamadayim yani insallah tutar
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #7 HuzunluMedusa .!.: Pazartesi transferim var Allah izin verirse bn son asamadayim yani insallah tutar Genişletmek için tıkla... İnşallah canım peki kaç kere kontrole gittin estrofem kullanırken ? Ve kaç gün arayla
HuzunluMedusa .!.: Pazartesi transferim var Allah izin verirse bn son asamadayim yani insallah tutar Genişletmek için tıkla... İnşallah canım peki kaç kere kontrole gittin estrofem kullanırken ? Ve kaç gün arayla
DantelKiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2018 1.126 1.882 133 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #8 Sezsnk .!.: İnşallah canım peki kaç kere kontrole gittin estrofem kullanırken ? Ve kaç gün arayla Genişletmek için tıkla... 2 kere gittim canim 1 hafta arayla
Sezsnk .!.: İnşallah canım peki kaç kere kontrole gittin estrofem kullanırken ? Ve kaç gün arayla Genişletmek için tıkla... 2 kere gittim canim 1 hafta arayla
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #9 HuzunluMedusa .!.: 2 kere gittim canim 1 hafta arayla Genişletmek için tıkla... Anladım canım beni de pazartesi günü çağırdı ilk kontrole peki kontrolden sonra başka ilaç ekliyor nu? Estrofemin yanina
HuzunluMedusa .!.: 2 kere gittim canim 1 hafta arayla Genişletmek için tıkla... Anladım canım beni de pazartesi günü çağırdı ilk kontrole peki kontrolden sonra başka ilaç ekliyor nu? Estrofemin yanina
DantelKiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2018 1.126 1.882 133 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #10 Ilk gittigimde eklememisti simdi kan sulandirici folik asit , crione jel ekledi onlari kullaniyorum.
S Sezsnk Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2017 224 75 98 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sezsnk #11 HuzunluMedusa .!.: Ilk gittigimde eklememisti simdi kan sulandirici folik asit , crione jel ekledi onlari kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlısı olsun inşallah
HuzunluMedusa .!.: Ilk gittigimde eklememisti simdi kan sulandirici folik asit , crione jel ekledi onlari kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hayırlısı olsun inşallah