estrofem'i ne kadar süre kullandınız ??

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
arkadaşlar hamilelik gerçekleştikten sonra estrofem hapı ne kadar süre boyunca kullandınız (kaç haftalık olana kadar) ? günde kaç tane?
bebeğe zararı olduğu söyleniyor ama doktor devam diyor, tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

geçmiş zaman ama kalp atışlarını duyana kadar kullanmıştım galiba yanlış hatırlamıyosam
günde 1 tane kullanıyodum ben

BADENUR canım bende kalp atışlarını duyana kadar kullanmıştım günde 3tane kullanıyordum...
Yani 7.haftada falan azalta azalta bırakmıştık galiba tatlım...Rahim kuvvetlensin diye veriyolarmış,ben de çok tereddüt etmiştim kullanırken,kafamda karışmıştı ama doktor diyosa vardır bi bildiği diyerekten kullandık canım:emir_bebek:

BADENUR canım bende kalp atışlarını duyana kadar kullanmıştım günde 3tane kullanıyordum...
Yani 7.haftada falan azalta azalta bırakmıştık galiba tatlım...Rahim kuvvetlensin diye veriyolarmış,ben de çok tereddüt etmiştim kullanırken,kafamda karışmıştı ama doktor diyosa vardır bi bildiği diyerekten kullandık canım:emir_bebek:

sağol boncukkk, allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına bebeklerini.

canım bende bu ilaca takmıştım bir ara, doktorum bana 3. aya kadar kullanmamı söyledi ama benim içime sinmedi ve kendimce 8. haftada kestim..çok şükür bişeyde olmadı, günde 2 tane alıyordum bende..ama sen doktorunu dinle :) çoğu kalp atışını duyunca kesiyor, sanırsam o zamana kadar etki etmiyor ilaçlar, ama ondan sonra ben 2 hafta daha kullandım ve bıraktım, şimdi keşke kalp atışını duyunca kesseydim diyorum :( inşAllah bişi olmamıştır..

ben daha keseyi görmedim.sadece kan sonucunu aldım.doktor devam dedi.günde iki tane...keseyi görelim sonra ilaçları ayarlarız dedi...

bende günde 2 tane kullananlardanım.2 yada 3 ay kullandm.normalde tehlikeli evet.ama tüpbebek tedavisinde faydalı doktoruna güven.benm şükür bişey olmadı

bende günde 2 tane kullananlardanım.2 yada 3 ay kullandm.normalde tehlikeli evet.ama tüpbebek tedavisinde faydalı doktoruna güven.benm şükür bişey olmadı[arkadaşlar aynı durumdayım.tüp bebek tedavisi değil ama klomen ile hamile kaldım.6. haftadayım.doktor 2 hafta sonra kalp atışını duyunca azaltarak bırakıcaz diyor.ama hakkaten korkunç bir prospektüsü var.insan çok korkuyor?size sorum acaba kalp atışlarını duyduktan sonra yavaş yavaş bırakıp doğumdan sonra herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan var mı:18:

bende günde 2 tane kullananlardanım.2 yada 3 ay kullandm.normalde tehlikeli evet.ama tüpbebek tedavisinde faydalı doktoruna güven.benm şükür bişey olmadı[arkadaşlar aynı durumdayım.tüp bebek tedavisi değil ama klomen ile hamile kaldım.6. haftadayım.doktor 2 hafta sonra kalp atışını duyunca azaltarak bırakıcaz diyor.ama hakkaten korkunç bir prospektüsü var.insan çok korkuyor?size sorum acaba kalp atışlarını duyduktan sonra yavaş yavaş bırakıp doğumdan sonra herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan var mı:18:

canım ferah ol estrofemin amacı sadece rahimi güçlendirmeye yönelik bebişinle alakası yok yani...plasentadan geçisi var ama etkilenmiyorlar sadece kız çocuklarda doğumdan sonra adet kanaması gibi olay gözlenebiliyor ama herkeste olacak diye bişey yok bizde oldu önemsemedim ben çünkü bilinçlendirilmiştim azıcık kan gelirdi bezine 1. haftada geçti gitti

Back
X