Eşyalar Alındı... Herşey Bitti

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selam kızlar

Son konumdan sonra evdeki tüm eşyalarım ceyizimi topladık aldık. Artık baba evindeym o evde bana ait hiç bir şey kalmadı...

Avukatla da görustum .Icim bomboş özellikle eşyalarımi toplarken hiç kötü olmadım çok sakindim. Çok şükür allah içime o soğukluğu verdi sanırım.

Yine de tabi cok Üzgün ve buruğum ama içim vicdanim çok rahat . Ben çok sabrettim çok mücadele ettim fedakarlık yaptım hiç karşılığını da göremedim.

Eşim gittiğim gibi hemen bütün eşyayı almama bir anda kesip atmama çok şaşırdı.

Çünkü yine zannediyordu ki daha öncekiler gibi biraz ayrı kalicaz o bana yalvaricak söz vericek ikna edecek bende donucem hemen .

Şimdi bu kadar kararlı olduğumu görmek onu sarstı biraz çokta iyi oldu.

inşallah bu süreci çabuk ve kolay atlatirim. Garip duygular icindeyim ceyizlerime bakıp bakıp neden böyle oldu ki diyorum neden benim basima geldi neden esim beni hic saymadi sevmedi neden...

geçer değil mi bu da geçer ??

Son düzenleme:
Kendini çok iyi gizleyen bir sapıkla beraberdim bende vakti zamanında, eşyaları bile almadım çıkarken. Hem de öyle bir geçiyor ki, pamuk gibi oluyor insan. İnanın bana. Şimdi nişanlıyım, evlenmeme az bir süre var ve harika bir adamla beraberim.

Hepsi geçecek, her şey güzel olacak.

Geçecek tabiki Canım, zaman lazım yalnızca. Allah pişman etmesin, bundan sonra yaşayamadığın tüm mutlulukları yasa inşallah.

Bende sadece esyalari toplarken cok kotuydum dava bitince omuzundan yuk kalkmis gibi oluyorsun.Bi bakiyorsun evlilik yasamis oldugunu bile unutuyorsun sadece bazi zamanlar insanin icini huzun kapliyor.

Kendini çok iyi gizleyen bir sapıkla beraberdim bende vakti zamanında, eşyaları bile almadım çıkarken. Hem de öyle bir geçiyor ki, pamuk gibi oluyor insan. İnanın bana. Şimdi nişanlıyım, evlenmeme az bir süre var ve harika bir adamla beraberim.

Hepsi geçecek, her şey güzel olacak.
Ne guzel ..Inşallah öyle olur

Geçer canım,geçer..neler neler geçmiyor ki..sadece artık arkana bakma,bu sana çok şey kaybettirir..önüne bak..Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Hersey gecer gidet kullenir sen artik onune bak gitsin bosver herseyi

Eski konularıniza göz attım da,siz fazla bile dayanmissiniz...Bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur...Ömrünüzü böyle bir adam ile çürütmediginize sevindim.Çocukta yapmamışsiniz,şahane.
Bu hayat bize büyük bir armağan,değmeyecek insanlar için asla uğraşmayin,zaman kaybi...
Daha önünüzde uzun yıllar var,sever sevilir evlenir,anne olur,çoook mutlu olursunuz.Bugunleri hatirlamazsiniz bile.

Canım eski konuları göz gezdirdim şimdi,bu adamdan eş falan olmaz en güzelini yapmışsın yol yakınken kurtulmuşsun, şimdi annesiyle ne yaparsa yapsın sen hayatına bak,elbette bu günlerde gececek inşallah cok mutlu olursun

Eski konularını bilmiyorum ama ilk zamanlar düzelmeyen bir insan sonra hiç düzelmiyor. Hayran kaldım keşke yerinde olup boşanma kararını kesin alsam. Beni bağlayan aptal duygularım ve karnımda ki kızım. Hiç üzülme dik dur şuana kadar yaşayamadığın hayata hazırlan.

Önceki konularınıza baktım şimdiye kadar devam etmeniz hataydı. Ailenize onca haksızlık yapıldı size yapılanlar zaten yenilir yutulur değil adam anasının ağzına bakıyor kayınvalide desen rezil yani tutulur bir tane tarafı yok. Konularınızı okudukça sizin bu kadar pasif kalmanıza her şeyi sineye çekip onların istediklerine göz yummanıza sinir oldum diyebilirim. Böyle rezil bir adamla devam ettiniz maalesef hemde tüm ailenize rezil ettiği hatta, teyze kızınıza gelmeyin diyebilecek cesareti gösteren adamla devam ettiniz. O konuyu okuyunca kesin ayrılır demiştim sizin için ama devam ettiniz. Şimdi herkes yazar yuva kolay kurulmuyor ayrıl demek kolay..böyle evlilik olacağına hiç olmasın böyle kocada aileside olmasın arkadaş ya bir damla gözyaşını akıtmana değmezler. Kurtulduğun için sevin..

"iyi günlerin cesur kararlara ihtiyacı vardır" derler canım. Geçecek. Ve daha güzel günler gelecek inşallah. Zaman & sabır.

Geçmiş olsun. Sakın inanma artık yalanlarına. Eskort arayılına girdiğinde yapmalıydın bunu ama olsun. Senin zekana,kişiliğine ve kadınlık gururuna saygısı olmayan bi adamı asla affetme!

Geciyor geçmez mi verdiginiz karar icin tebrik ederim. Ben cocuk olmamasına ragmen 8.5 yil sırtımda kambur gibi bir adami tasidim gec buldum o cesareti ama olsun gec olsun guc olmasin dedim. Tekrar bir "adamla" evlendim. İkinci bebegimize hamileyim :)

Evet çok ugrastim gerçekten çok fazla şans verdim .Bundan sonra nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah geçer çabucak :-(

Back
X