eşyalarım garip şekılde kayboluyor:(

zeynephiraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
75
25
3
44
arkadaşlar merhaba gecen gun esımın akrabası hanımıyla oturmaya gelmıstı bana kızı ole bole tanıyorum hanı tam olarark cözmüş degıldım kararketer olarak 7 aylık oglu var cocuktur ıste evımızn kumandasını aldı vermek ıstemıyodu bızde oyansın dıe verdık neyse bunlar kaltılar bnde tv yı kapatcaktım kumanda yok aradım heryerı yer yarıldı ıcıne gırdı sankı neyse aradım sordum canım kumanda yok belkı cocugun camasırlarıyşla cantaya karısmıstır fılan dedım yok dedı ısn garıbı aynı gun evımın anahtarlarıda kayboldu ve o gunden sonra bıkac gundur evımden bıseyler kayboluyo basıt seyler kabolan seyler ama gece koyyorum sabah oldugu yerde bulamıyorum gece evıme gırılse derım daha kıymetlı seyler alınır dıyorum o kız geldıketn sonra bole seyler olmaya basladı kız kınkanc ve cok garıp bırıydı pek ısınamamıstım acaba buyu yazı fılan mı yaptııkı olabılrmıkı bole seyler :KK43:

belki siz de dalgınlık ve unutkanlık vardır.
burdan olaya bakınca mantıksız geliyor çünkü.
bir de ilk tanışmada kıskanç falan yapıştırması da normal değil.
belki sevmedin diye ona yıkıyorsundur olayları.

Anahtarı almış ya ne gerek var büyüye?girer kendi alır zaten..
Ama bence sizde paranoya başlamış. Ne diye değeri bile olmayan eşyaları almak istesin?
Bosubosuna insanların günahını almayın. .

maddı durumu ıyı bırı neden kumandayı alsın ve sordugumda yok desınkı bnce garıplık var bu ıste ve aynı gun anahtarın yok olması hersey ust uste gelıyo dunde ayakkabılarım kapının onunden alınmıs

bn kendımden emınım arkadasım takıntılı ınsanlar olamazmı hayatta zarar vermek yaparlar bazı seylerı o geldı benım aklıma ondan sordum yanı dalga gecın dıe degıl yada bırının gunahına gırmek ııcn degıl sormakta hata yaptım

Kumandayla uzaktan oynatma büyüsü olabilir :)) ya benim kızım o kadar çok şey kaybetti ki. Çocukların eşyaları farklı boyuta geçirme kabiliyeti var bence. 2 senedir bulamadığım. Bulduğum Zaman'da orda olacağına aslaninamamayacapım yerlerde çıktı. Misal klozet gideri :)

Kadın kleptoman olabilir mi ? kleptoman (çalma hastalığı) hastası insanlar çalma duygusunun verdiği korku gerilim haz ve heyecana kapılarak çalma eylemini gerçekleştirirler. Çaldıkları şeyin maddi değeri yüksek olmayabilir.. Çalmaya hiç ihtiyacı olmayabilir... Ama yine de hırsızlık yaparlar..

Akrabanız bir kleptoman olabilir. Anahtarı almış olabilir ve siz evde yokken eve gelip ufak tefek şeyleri çalıyor olabilir. kapınızın kilidini değiştirin.. Ve akrabalar arasında çaktırmadan ağız arayın eğer böyle bir çalma hastalığı varsa mutlaka bilenler vardır.

yoksa cin peri büyü falan olacağını sanmıyorum.

arkadaşlar merhaba gecen gun esımın akrabası hanımıyla oturmaya gelmıstı bana kızı ole bole tanıyorum hanı tam olarark cözmüş degıldım kararketer olarak 7 aylık oglu var cocuktur ıste evımızn kumandasını aldı vermek ıstemıyodu bızde oyansın dıe verdık neyse bunlar kaltılar bnde tv yı kapatcaktım kumanda yok aradım heryerı yer yarıldı ıcıne gırdı sankı neyse aradım sordum canım kumanda yok belkı cocugun camasırlarıyşla cantaya karısmıstır fılan dedım yok dedı ısn garıbı aynı gun evımın anahtarlarıda kayboldu ve o gunden sonra bıkac gundur evımden bıseyler kayboluyo basıt seyler kabolan seyler ama gece koyyorum sabah oldugu yerde bulamıyorum gece evıme gırılse derım daha kıymetlı seyler alınır dıyorum o kız geldıketn sonra bole seyler olmaya basladı kız kınkanc ve cok garıp bırıydı pek ısınamamıstım acaba buyu yazı fılan mı yaptııkı olabılrmıkı bole seyler :KK43:
Büyü ile eşya olduğu yerden mi uçacak? Diyelim ki öyle, o varlıklar gelip alıyor, iyi de ne yapsınlar sizin kumandanızı?
Siz buna inanıyorsanız bir şey diyemem tabi, inanç meselesi ama benim tavsiyem evinize girilme ihtimaline karşı da kapı kilidini değiştirmeniz, anahtarları yenilemeniz. Bir durum yoksa da hiç değilse vesvesenizden kurtulursunuz, bilinçaltınız rahat edince eşya kaybetmezsiniz, koyduğunuz yeri hatırlarsınız diye düşünüyorum. Giren varsa da tekrarı olmaz. Her iki ihtimalde de rahat edersiniz.

maddı durumu ıyı bırı neden kumandayı alsın ve sordugumda yok desınkı bnce garıplık var bu ıste ve aynı gun anahtarın yok olması hersey ust uste gelıyo dunde ayakkabılarım kapının onunden alınmıs
Kapı önüne ayakkabı bırakırsanız tabi ki gelen geçen herkes alabilir. O ayrı bir olay bence.
O kişinin kleptomanisi varsa bile bir kilit değiştirmeye bakar çözüm.
Büyü falan da hiç o konulara girmeyin, kendinizi boş yere korkutmayın derim, nasıl uçsun eşyalar büyü ile?

Gözünde astigmat olabilir, benim var mesela bazen bir bakıyorum var bir bakıyorum yok aynı yere bakıyorum halbuki, astigmat garip bir rahatsızlık şerit halinde bazı kareleri kaçırıyorsun gözünden. Bir baktır bence, kendin farketmen mümkün değil.

İyi bakın bulursunuz evde çıkar sanmıyorum büyü olduğunu o kadar evham yapmayın kumanda ne alaka hadi anahtar ayakkabı neyse de iyice bir arastir umulmadık bi yerden çıkar mutlaka

Büyü ile eşya olduğu yerden mi uçacak? Diyelim ki öyle, o varlıklar gelip alıyor, iyi de ne yapsınlar sizin kumandanızı?
Siz buna inanıyorsanız bir şey diyemem tabi, inanç meselesi ama benim tavsiyem evinize girilme ihtimaline karşı da kapı kilidini değiştirmeniz, anahtarları yenilemeniz. Bir durum yoksa da hiç değilse vesvesenizden kurtulursunuz, bilinçaltınız rahat edince eşya kaybetmezsiniz, koyduğunuz yeri hatırlarsınız diye düşünüyorum. Giren varsa da tekrarı olmaz. Her iki ihtimalde de rahat edersiniz.

Kilidi değiştirmeli bence de, eşyalar gidip bir daha gelmiyorsa çalınıyordur.

Back
X