Eşyalarımı almaya nasıl gidecegim ? Nasil dayanacagim ?

negerekvarya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
31
34
3
Selam.onceki konularimi bilen bilir.bosandim ama eşyalarım halâ orda..ex'e haber gönderdim almaya gideceğiz eşyaları diye..onlarda gelip alabilir yada neler varmis söylesinler ben de getirebilirim demiş..davayı ben acsamda boşanmak isteyen taraf ben olsam da insanın canı çok acıyor..Ben şimdi nasıl gireceğim o eve..onca hayal onca umut kolay değil çok zormuş..nasıl yapacağım bilmiyorum..o kadar iyi kötü yaşanmışlık var o evde..Bu durumu nasıl atlatacağım.Bir yönden gitmek istemiyorum ama diğer taraftan son kez görmek istiyorum.birde anasi babasını gorcem ister istemez. Belki kavga bile cikaracaklar yine .Bilmiyorum kafam allak bullak

Ben ilk boşandığımda gitmemiştim eşyaları toplamaya hem onlarla karşılaşmamak için hemde duygusal anlamda çok zor bi süreç. Annem ablam gitmişti. Toplayıp geldiler. Gelen eşyalar arasında onun pijamaları felan karışmış onlar çıktı. Ne kadar boşanan taraf olsanda genel anlamda bi yuvanın dağılıyo olması yaşanan hayalkırıklıkları insanı üzüyo çok normal.

Artık kayın ailesi olmadıklarına göre aç agzını yum gözünü. Onlarda sana beddua eder muhtemelen. İyice hırslanıp iyikide kurtuldum bu paçozlardan dersin. Ne kadar haklı oldugunu anlar. Kendine neden bu kadar eziyet edilmesine izin verdiğini anlamazsın

Birde isin duygusal boyutu var..zaten evladım için ayakta duruyorum şimdi oraya gidip o evi öyle toparlamak ne bileyim yine yıkılacagim

Birde isin duygusal boyutu var..zaten evladım için ayakta duruyorum şimdi oraya gidip o evi öyle toparlamak ne bileyim yine yıkılacagim
Taştan değilsin ya duygusal boyut olmak zorunda. Acı çekmekten korkma. Bastırma o duygunu. Ağla üzül. Gözyasların yeni bi hayatı temizliyor. Sonunda güçlenen sen olacaksın.

Ben aynı evde doğdum, aynı evde büyüdüm. Yirmi üç yıl geçirdim. Oldukça uzun bir süre eve giremedikten sonra (baba şahsının tehditleri yüzünden) eve eşyalarımızı almaya gittim. Komşular bile ağlıyordu. Eşyalarım baba şahsının belki sevgilisi belki eve tek gecelik gelen eskortlar tarafından yağmalanmıştı. Elbiselerimin bir kısmı, pedlerim, ojelerim, iç çamaşırlarım... Bu kadarı da olmaz denilen ne varsa yağmalanmıştı üstelik. O gün saçlarım maşalıydı, makyajım mükemmel, on beş santim topuklular... Komşular ağlayarak bakıyor ama ben sanki Paris'e taşınıyorum, öyle bir havalardayım. Şimdi sormak istiyorum sizin durumunuz benimkinden daha mı zor? Bir de öyle taşındıktan birkaç gün sonra KPSS'ye gidip girdim. Herkes bahçede anne ve babasıyla ben paramı taşın arasına falan sıkıştırıp salona girdim. Bilmiyorum hayal falan kurmuşsunuz anlıyorum ama o kadar da zor görünmüyor.

eğer beddua ederlerse bu ne kadar geçerli . kadın boşanmış haklı veya haksız sebeplerden. beddua ve ah almamak için boşanmamak ne kadar doğru sizce

Araya boşanma girdiyse eve gidince tartışmayın. Çünkü artık sizi düşman gibi görecekler ve hakaret davası filan açmak için fırsat bile kollayabilirler. Maalesef çocuğuna üç kuruş nafaka vermemek için cirkeflesen aileler gördüm

zor zor ama insan herşeye alışıyor. zaman gerekli sadece biraz zaman

15 yıldan sonra boşandığım evlilikden sonra ayni evde otur.aya devam ediyorum.Hayat şartları öyle gerektirdi.Esyaya anlam yüklemeyin, yaşanmışlıklar evet , her metrekaresinde farkli anılar var.Ama bir süre sonra o bile önemsiz oluyor.
Yakınlarınız gidip alsın.Siz hiç gidip muhatap olmayin.Bosanma karari verdiğinize göre zaten yanlışmis.
Yeni hikayeler yazarsınız.Arkaniza hic bakmayın.

Durumlarınız farklı. Hem herkes benzer durumları aynı şekilde karşılamak zorunda da değil

Öldürmeyen acı güçlendiriyor.
Zor ama çok zor..
Kendisi getirsin sizin esyalarunizi.
Eğer tek gitmek zorunda kalirsaniz da saçlarınız yapılı, çok güzel bir şekilde gidin
Asla uzuntunuzu belli etmeyin aldırmıyor gorunun.
O adama ve ailesine acinizi belli etmeyin

Kavga etmeye gerek yok ki. Biten bitmiş zaten. Hanımefendiğinizi hiç bozmayın. Girin herşeyinizi alıp çıkın. Dimdik girin dimdik çıkın, eve gelince nasıl olsa ağlayacaksınız o zaman rahatlarsınız. Kimsenin seviyesine düşmeyin, bazı insanlar lağıma layık bırakın orda kalsınlar.

Önceki konularınızı da okumuştum, yüreğim sızlamıştı. Sizin için üzgünüm. İnşallah bu acılarınız zamanla hafifleyecek. Eşyaları almaya mümkünse siz gitmeyin. Yeterince psikolojik olarak düşük durumdasınız, daha da kendinizi üzmeyin oraya gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…