Bir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim attığım linkler bende emanet olarak duran başka bir arkadaşımın takılarıydı. Emanetin sahibine söyleyince bunu istedi benden, kız da başta öderim deyince durumu söyleyip link attım.