Eşyalarımı çalan arkadaşım

Link atmak nedir ya giden de tisort pantolon falanmis yaptiginiz cok sacma olmus bidaha gorusmezsiniz olur biter sanki pirlantalariniz gitti
Yukarıda da söyledim onların linkini atmadım sadece emanet eşyalar vardı emanetin sahibi böyle bir şey isteyince kız da öderim deyşnce attım

Geçende böyle bir konu vardı onda da çok rahatsız olmuştum çünkü bende mahallede ki bir çok kişinin anahtarı var evcillerine bakıyorum güvenmediğiniz birine nedem anahtar veriyorsunuz çok garip
Güveniyordum diyorum ya 2 yıl diye asla beklemezdim

Geçende böyle bir konu vardı onda da çok rahatsız olmuştum çünkü bende mahallede ki bir çok kişinin anahtarı var evcillerine bakıyorum güvenmediğiniz birine nedem anahtar veriyorsunuz çok garip
benim de eski evimde komşularımda
komşularımın da bende hep dururdu
2 yıl da yeterli bir süre bence anahtar vs için

En iyisi bir daha görüşmemeniz, zaten karşı taraf da sizinle görüşmeyi istemez artık diye düşünüyorum.

benim de eski evimde komşularımda
komşularımın da bende hep dururdu
2 yıl da yeterli bir süre bence anahtar vs için
İnsan kendi tarafından düşününce ne acı bende anahtar veriyorum birşey kaybolsa asla verdiklerim almiştır demem o kadar güveniyorum onlarda düşünmez böyle insanlar evine kamera taktırsın en güzeli kimse zan altında kalmaz

emanet olan eşyaları siz kendınize almışta kızcagıza iftıra atmış olmayın sakın!! anahtar verecek kadar guveniyorsun işini görüyor sürekli gidip geliyor o zaman çalmayacak şimdi çalacak saçma geldi bana anlattıgınız hikaye tutarsız altın kolyen ortada duracak ellemeyecek ne olmuş olabilir yani link neydi ?? belki koptu bir zarar gördü emanet sen gidip arkadaşının üzerine attın suçu her ihtimal olabilir

Son düzenleme:
İnsan kendi tarafından düşününce ne acı bende anahtar veriyorum birşey kaybolsa asla verdiklerim almiştır demem o kadar güveniyorum onlarda düşünmez böyle insanlar evine kamera taktırsın en güzeli kimse zan altında kalmaz
ben güvenip anahtar verdiğim insana dediğim gibi soramam bile.. çok utanırım ve onlardan beklemem kesin başka bişey oldu vs derim
kesinlikle.. kamera en garanti

Hayır sadece bir iki tanesi emanet eşyaydı , emanetin sahibine durumu söyleyince benden böyle bir şey istedi diğer kız da ne eksikse ben öderim dediği için link attım. Yani takıları bulmak için ekstra kurcalaması lazımdı ortalıkta değillerdi çok alakasız bir yerdeydi
Degersiz Esya ise madem link atmicaktin direk kontagi kapatacaktin bu daha asil ve onu daha da utandirir eher gercekten o aldiysa belki eve tek gelmedi

Bir arkadasiyla gelmis olabilir

Günah almadan emin olmaliydiniz

Kesin evcil hayvaniniz var ondan bakmasini Rica ettiniz demi

Kendi gözümüzle görmediğimiz için yorum yapamamıycağımız bir konu. Almış da olabilir almamış da. Bazen evime kimse girmese bile bazı eşyalarım kayboluyor bulamıyorum. İtiğimi bul duasıyla dolanıyorum bütün gün evde sonra çıkıyor bi yerden

Pantolon, ayakkabı ve pijamanızın olmadıgını nasıl tespit ettiniz? Ben özellikle o ürünü arayıp bulamadıgım zaman anlarım olmadığını o da yıllar sonra olabilir, o zaman da bir yere kaldırdım heralde derim. Durup dururken sayım mı yaptınız evde nasıl hemen anladınız?

Evimde kimsenin emanet eşyasını tutmam, güvenmediğim insana da anahtar vermem.
Yan komşumla birbirimizde anahtarlarımız var. Üst komşumun anahtarı da bende var, bir yere gidince köpeğine bakıyorum çünkü.
İki pijama bi tişört için link mi atılır? Eminseniz görüşmezsiniz olur biter

Bir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Arkadaşlar bir konuya açıklık getireyim attığım linkler bende emanet olarak duran başka bir arkadaşımın takılarıydı. Emanetin sahibine söyleyince bunu istedi benden, kız da başta öderim deyince durumu söyleyip link attım.
Valla bu zamanda iyi cesaret siz evde yokken kendi evinizin anahtarını vermişsiniz. Biz eve temizlikçi gelse bile başında dikiliyoruz bir şey olmasın diye 😄

konu çok garip, madem kıza güvenmiyordunuz neden anahtar verdiniz, güvenmediğinizi ondan şüphelenmenizden çıkardım..
bide link atmışsınız tövbe tövbe, kızın aldığını gözünüzle görmeden nasıl suçlayabildiniz.
şüphe duyuyorsan bi daha anahtarını vermezsin, kilidi değiştirirsin, iletişimi kesersin olur biter.

Evine defalarca girip çıkmış, emin olduğun biri aslında anahtar verdiğin kişi.Kendimi sizin yerinize koyuyorum böyle bir durumda asla ondan şüphelenemem.Başka kimse girmedi bir o diyorsunuz.Benim de kafam karışır acaba kleptonomi falan mı oldu diye düşürünürüm ama yine de gidip soramam.Hele eşyalarımı çalan arkadaşım diye başlık açamam mesela.
Karşı tarafın yerine koyuyorum kendimi zamanımı vermişim sorumluluğunu almışım arkadaşımın evini kontrol etmişim.Teşekkür yerine hırsızlıkla suçlanıyorum."Yapmadım ama yine de öyle düşünüyorsan alayım" diyorum üstüne link atıyor degerı bu kadar diye.Cidden korkunç yaptığınız.Ben karşılarım derken muhtemelen beklentisi farkına varıp özür dilemenizdi.Link attığınızı görünce çirkinleşmesi çok normal.

Back
X