eşyali kiralik ev🙃

peki neden izmirin havasının en pis olduğu yeri tercih ediyorsunuz çok özel değilse sormak isterim.

Kiralik ve satılı ilan verilen yerlere bakın ..dikkat edin kimseye de oralarda paranızı kaptırmayın

aliagada oturan arkadaslara sesleniyorum ztn.tanidiginiz biri olur diye.sahibindene baktim tabi 2.500 +depozito+emlakci derken bi suru para istiyolar.2.5 dan asagi ew yok ustune bide aidat eklencek tabi..belki bisey cikar diye iste...
ha yani daha ucuza getirmek için buradan yazdınız... bi tanıdığımız olsa bile onlar için siz yine yabancısınız sonuçta. size ne diye indirim yapsınlar ki?

bizim için de yabancısınız,biz size niye indirim yaptıralım ki?

gerçekten rencide amaçlı söylemiyorum, buraya yazmanız da size fayda sağlamayacak onu demek istiyorum.

ha yani daha ucuza getirmek için buradan yazdınız... bi tanıdığımız olsa bile onlar için siz yine yabancısınız sonuçta. size ne diye indirim yapsınlar ki?

bizim için de yabancısınız,biz size niye indirim yaptıralım ki?

gerçekten rencide amaçlı söylemiyorum, buraya yazmanız da size fayda sağlamayacak onu demek istiyorum.

rencide oluncak bisey yok ortada sadece durumumu izah ettim.neyin nerden cikacagi belli olmaz.neyseki hala iyi yurekli insanlar war

aliagada oturan arkadaslara sesleniyorum ztn.tanidiginiz biri olur diye.sahibindene baktim tabi 2.500 +depozito+emlakci derken bi suru para istiyolar.2.5 dan asagi ew yok ustune bide aidat eklencek tabi..belki bisey cikar diye iste...
Demek ki Aliağa’da piyasa böyle. Antep gibi pahalı bir yer herhalde. Burada kaç tane Aliağalı bulacaksınız, hem de tanıdığının kiralık dairesi olan, hem de tanıdığının eşyalı kiralık dairesi olan. 🤔 Bulsanız da piyasa neyse o fiyata verir size de, babasının oğlu değilsiniz neticede. Sonuç olarak evi yanlış yerde arıyorsunuz.

Back
X