Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esyalarını kendi evine mi alacaksın?arkadaslar izmir aliagada esyali kiralik ev ariyorum acillll dugunumm war ew yaptırıyoruz yetismediii temiz esyasi yeni bi yer ariyoruzzz..![]()
hyr esyali kiralik bi ew ariyorumesyalarını kendi evine mi alacaksın?
İyi de onu arayacağınız yer burası değil.hyr esyali kiralik bi ew ariyorum
Eee, bunun BDV’yi ilgilendiren kısmını yazmamışsınız.arkadaslar izmir aliagada esyali kiralik ev ariyorum acillll dugunumm war ew yaptırıyoruz yetismediii temiz esyasi yeni bi yer ariyoruzzz..![]()
aliaagada oturuyorum isim burdapeki neden izmirin havasının en pis olduğu yeri tercih ediyorsunuz çok özel değilse sormak isterim.
ha yani daha ucuza getirmek için buradan yazdınız... bi tanıdığımız olsa bile onlar için siz yine yabancısınız sonuçta. size ne diye indirim yapsınlar ki?aliagada oturan arkadaslara sesleniyorum ztn.tanidiginiz biri olur diye.sahibindene baktim tabi 2.500 +depozito+emlakci derken bi suru para istiyolar.2.5 dan asagi ew yok ustune bide aidat eklencek tabi..belki bisey cikar diye iste...
ha yani daha ucuza getirmek için buradan yazdınız... bi tanıdığımız olsa bile onlar için siz yine yabancısınız sonuçta. size ne diye indirim yapsınlar ki?
bizim için de yabancısınız,biz size niye indirim yaptıralım ki?
gerçekten rencide amaçlı söylemiyorum, buraya yazmanız da size fayda sağlamayacak onu demek istiyorum.
Demek ki Aliağa’da piyasa böyle. Antep gibi pahalı bir yer herhalde. Burada kaç tane Aliağalı bulacaksınız, hem de tanıdığının kiralık dairesi olan, hem de tanıdığının eşyalı kiralık dairesi olan.aliagada oturan arkadaslara sesleniyorum ztn.tanidiginiz biri olur diye.sahibindene baktim tabi 2.500 +depozito+emlakci derken bi suru para istiyolar.2.5 dan asagi ew yok ustune bide aidat eklencek tabi..belki bisey cikar diye iste...
Şuraya tıklayarak bahsettiğiniz kriterlerde ilanları görebilirsinizarkadaslar izmir aliagada esyali kiralik ev ariyorum acillll dugunumm war ew yaptırıyoruz yetismediii temiz esyasi yeni bi yer ariyoruzzz..![]()
1200‘e 1500’e de varmış.Şuraya tıklayarak bahsettiğiniz kriterlerde ilanları görebilirsiniz![]()
Bilmem bakmadım bile1200‘e 1500’e de varmış.![]()