Et Yemekleri Et Yemekleri

En beğendiğiniz et yemeği tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Oylamaya yetisemedimmm :( :110: ama vali kebabi ve sac kavurma burdan mikemmel gozukuyooooooor olsada yesek :kk77:

Çok geçmiş olsun canım :KK43: acile gitseydin, yakında doğum hastanesi varsa?

özelde oğluma gıttıgım kadına gidicem baştan aşağıya kontrol olucam , şimdi gittiğimde gece vakti bende bilet anlatamam , ondan pazartesi en geç salıya giderim , enfeksiyondan şüphelniyorun yanında kaşıntımda var . Netten okudum az önce doktora mutlaka gözümün dıo

özelde oğluma gıttıgım kadına gidicem baştan aşağıya kontrol olucam , şimdi gittiğimde gece vakti bende bilet anlatamam , ondan pazartesi en geç salıya giderim , enfeksiyondan şüphelniyorun yanında kaşıntımda var . Netten okudum az önce doktora mutlaka gözümün dıo
Evet bende duymuştum. İhmal etme canım

Evet bende duymuştum. İhmal etme canım

Dogumevleride devletten farksız ondan oralara kendimi delik deşik ettirmiycem. Hemen alttan da bakarlar ondan özele kendı dr uma gidicem o kadın aşağıdan bakma taraftarı değil hoşuna gidiyor

Dogumevleride devletten farksız ondan oralara kendimi delik deşik ettirmiycem. Hemen alttan da bakarlar ondan özele kendı dr uma gidicem o kadın aşağıdan bakma taraftarı değil hoşuna gidiyor
Doğrudur, ben pek bilmiyorum nasıl muayene ediyorlar :KK64:

etttttt:rolleyes:çıldırcam harika görünüyo kavurmaaaa çok fena canım çektii.. .:skandal:

Back
X