MortalResistance Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 124 Emoji Skoru 62 Puanlar 98 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi MortalResistance #1 öncelikle herkese iyi günler.. 1 ay sonra yeğenimin düğünü olacak düğün için elbise diktirdim ama kına kafamı karıştırıyor elbise mi diktirsem yoksa pileli etek ile gömlek kombini mi yapsam ?
öncelikle herkese iyi günler.. 1 ay sonra yeğenimin düğünü olacak düğün için elbise diktirdim ama kına kafamı karıştırıyor elbise mi diktirsem yoksa pileli etek ile gömlek kombini mi yapsam ?
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 70.465 Emoji Skoru 53.861 Puanlar 898 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi MortalResistance #2 İkisi de şık kombin olabilir Yükleme şansınız var mı
MortalResistance Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 124 Emoji Skoru 62 Puanlar 98 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi MortalResistance #3 Eses07 .!.: İkisi de şık kombin olabilir Yükleme şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Henüz kafam da düşünüyorum :)
Eses07 .!.: İkisi de şık kombin olabilir Yükleme şansınız var mı Genişletmek için tıkla... Henüz kafam da düşünüyorum :)
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 70.465 Emoji Skoru 53.861 Puanlar 898 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi MortalResistance #4 MortalResistance .!.: Henüz kafam da düşünüyorum :) Genişletmek için tıkla... Güzel şık bir gömlekle etek de olabilir Yaşınız boyunuz uygun
MortalResistance .!.: Henüz kafam da düşünüyorum :) Genişletmek için tıkla... Güzel şık bir gömlekle etek de olabilir Yaşınız boyunuz uygun
MortalResistance Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 124 Emoji Skoru 62 Puanlar 98 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi MortalResistance #5 Eses07 .!.: Güzel şık bir gömlekle etek de olabilir Yaşınız boyunuz uygun Genişletmek için tıkla... Eteği midi boy kırmızı etek üstüne de siyah gömlek diye düşünmüştüm takılar da altın rengi(saat, kolye) ve siyah püsküllü küpe
Eses07 .!.: Güzel şık bir gömlekle etek de olabilir Yaşınız boyunuz uygun Genişletmek için tıkla... Eteği midi boy kırmızı etek üstüne de siyah gömlek diye düşünmüştüm takılar da altın rengi(saat, kolye) ve siyah püsküllü küpe
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 70.465 Emoji Skoru 53.861 Puanlar 898 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi MortalResistance #6 MortalResistance .!.: Eteği midi boy kırmızı etek üstüne de siyah gömlek diye düşünmüştüm takılar da altın rengi(saat, kolye) ve siyah püsküllü küpe Genişletmek için tıkla... Neden olmasın
MortalResistance .!.: Eteği midi boy kırmızı etek üstüne de siyah gömlek diye düşünmüştüm takılar da altın rengi(saat, kolye) ve siyah püsküllü küpe Genişletmek için tıkla... Neden olmasın