Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendime yakıştıramıyorum etek üzerine tunik , genelde kumaş bol pantolon ile giyiyorum. Ama bazı kişilerde çok hoşuma gidiyor. Yani bence kişinin duruşu, yürüyüşü ve kombinlediği parçalar olayı tamamen değiştirebiliyor.
Yok bence güzel durmaz. Ben tayt giyince bazen kalça altında kazak giyiyorum . Ama mini etek, uzun etek, kot pantolon giyince normal body giyiyorum. Tabi kapaliysaniz bişey diyemem.
Her zaman kiyafetlerimiz de bi parca bol ve uzunsa digeri kisa ve dar olmali eger bol parca kullanilacaksa .. tunikler pantolonlarla daha cok yakisir.. etekle ise gomlek badi ustune kisa hirka vs gibi kucuk parcalarla kombin yapmak bence daha şık tabi bunlar benim fikirlerim :)
Uzun etek uzun tunik
Altına ten rengi ince çorapla spor ayakkabı giyenleri görüyorum sıklıkla...ne bileyim bana tuhaf geliyor yakıştıramıyorum...
Genelde öyle giyinenlerin eşarplarını bağlama şekli de bi tuhaf...her an başından kayıp akacakmış gibi bol...iki ucu kelebek yapıyorlar...
Sen sorunca gözümde bu canlandı birden :)
Mesela kot bileğe kadar uzanan etek üstüne, uzun kolları gömlek önü penye ve uzun tunik. Ya da etek üstüne yine diz kapağından aşağıda kalan uzunlukta yelek.