Etek üstüne diz kapağına kadar gelen tunik giymek

bence üstünüzde deneyin ve resim atın daha iyi yorumlar alırsınız :)

Ben kendime yakıştıramıyorum etek üzerine tunik , genelde kumaş bol pantolon ile giyiyorum. Ama bazı kişilerde çok hoşuma gidiyor. Yani bence kişinin duruşu, yürüyüşü ve kombinlediği parçalar olayı tamamen değiştirebiliyor.

Bak canim sana soyle bir sey gosterebilirim. Ben su sekil giyiniyorum arkasi yere kadar uzun onu biraz kisa gomlek altina etek :KK66:

images
Çokta şık bence yakıştı ..

Bak canim sana soyle bir sey gosterebilirim. Ben su sekil giyiniyorum arkasi yere kadar uzun onu biraz kisa gomlek altina etek ;)

images

Çok şık duruyor.
Bende tam bunun yazılı halini yazacaktım sen gorselini sunmussun çok da hoş olmus;)

Tunik ne? Trenchcoattan bahsediyosan etegin boyuyla beraber olmali kisa olmaz

Kesinlikle komik duruyor. Bol paça pantolon ile bile tunik cık olmamalı..

Yok bence güzel durmaz. Ben tayt giyince bazen kalça altında kazak giyiyorum . Ama mini etek, uzun etek, kot pantolon giyince normal body giyiyorum. Tabi kapaliysaniz bişey diyemem.

Diz kapağı altı çok uzun değil mi ya? o_OTunik için bile uzun bi boy yani. Daha kısa olsa belki takım yapilabilir de o kadar uzunsa hoş durmaz bence.

Her zaman kiyafetlerimiz de bi parca bol ve uzunsa digeri kisa ve dar olmali eger bol parca kullanilacaksa .. tunikler pantolonlarla daha cok yakisir.. etekle ise gomlek badi ustune kisa hirka vs gibi kucuk parcalarla kombin yapmak bence daha şık tabi bunlar benim fikirlerim :)

Uzun etek uzun tunik
Altına ten rengi ince çorapla spor ayakkabı giyenleri görüyorum sıklıkla...ne bileyim bana tuhaf geliyor yakıştıramıyorum...
Genelde öyle giyinenlerin eşarplarını bağlama şekli de bi tuhaf...her an başından kayıp akacakmış gibi bol...iki ucu kelebek yapıyorlar...
Sen sorunca gözümde bu canlandı birden :)

Mesela kot bileğe kadar uzanan etek üstüne, uzun kolları gömlek önü penye ve uzun tunik. Ya da etek üstüne yine diz kapağından aşağıda kalan uzunlukta yelek.
Ben gozumde canlandiramadim bi turlum internette bi ornek bulamazmisnz?

Bazı bayanların vücut yapısına yakışıyor ama çok nadir genelde pantolonla kullanılmasını tavsiye ederim.

Back
X