- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Yok yere bahaneyle devlete karşı ayaklanmış insanları masum göstermeyin bu bir doğuda sokağa dökülenleri terörist iş batıya gelince masum olarak değerlendirmeniz demek oluyor bu düşünceniz. Bu ülkenin polisi askeri katil olamaz sadece ülkesini korumaya çalışır. Yarım yamalak araştırmalarınız sebebiyle dine bakışlarını görmemeniz de sizin sorununuz. Kafaya göre kimse gaz fişeği vs atmaz artı eylem yapılırken sanırım halk tv yi fazla izlemiş olmaktan diğer yayınlardan bi haberdiniz. Gözlerinizi dört açıp izlerseniz o polis memurunu linç ettiklerini görürüsünüz
Sizi koruyan kim peki madem asker yada polis katilse? Basiniz agridigi zaman nedense esiniz dostunuz tarafindan zararli bir davranısa maruz kaldığınızda bu capulculara mi muracaat ediyorsunuz? Yoksa onlar da sizin kolluk kuvvetleriniz mi? Sizler degil misiniz agac bahanesiyle ulkeyi zarara sokan esnafın kepenk kapatmasini saglayan. Ailem en yakinlarim bi kac kisi disinda sol kanattayken ve yari yariya alevi olan bir aileye mensupken neden sokakta biz degilde gay lez ateist ve zararlı tum cemiyetler cikti yoksa sizde bunlardan birimisiniz? Gercekler aci geldigi icin hala link veriyor ve kendi gordugunuz yarim yamalak basi yok sonu gorunen videolari paylasiyorsunuz hic o polis memurunun vücudundaki tas sayisindan haberiniz var mi? yok nerden olsun o polis ne de olsa. belki annesiniz değilsiniz milket mecbur mu sizin sahip cikamadiginiz cocuklariniza bakmaya polis mecbur mu sizin tasli sopali hainlerinize mudahale etmek icin taa dogudan colugunu cocugunu birakip ne zaman donecegi belli olmayan bir yola girmeye. Sizler tv karsisinda rahatca tv izlerken giden polislerin eslerine kalan polis memurlari bakti ekmegini yiyecegini goturdu cocuklari agladi baba diye hastalandilar doktora goturmek baskalarina kaldi. Pardon kime anlatiyorum tek derdi devlet olan insanlara bu cumleler cok bile. Sizde bu at gozlugu olduktan sonra gorus alaniniz bu kadar olur. Bu sozlerden sonra ne yazarsaniz yazin bi gun cocugunuz asker polis olursa soranlara ogkumun meslegi katillik degin oldu mu?
bu sitede de ateistlerin olduğunu bilerek konuşun o zaman. kimsenin neye inanıp inanmadığı ve bunun sonucunda da neye ihanet edip etmediği hakkında ahkam kesecek kişi siz değilsiniz.Capimi anlamaniz icin dusuncelerinizi gozden gecirmelisiniz bu bir. Polis ve askerleri katil sifatina sokan arkadastan alinti yapip yanit verseniz sizin icin daha isabetli olur. Allah bilir dinden bahsettigim için beni iktidardan yana bir insan olarak gormussunuzdur. Atesistlerdaha Allahi kabul etmezken nerden bu ulkrnin en iyi insanlari oluyor? Yaradana asilik yapan insanlar bu vatani mi düşünür lutfen alinti yapip yazmayin bana mecbur degilim bu foruma girip sizinle munakasa halindeye olmaya benim cok daha onemli islerim var olusevicilik bilmem ben kendi kendinize yazin alinti yapmayin ben yapiyor muyum alinti Allah Allah
Bak,bak hala terbiyesizlik peşinde,ölüsevici bilmemne...Ya hadi yürü git be...Girme zaten sen buraya Allahını seversen girme...İçi boş,çürümüş zihniyetini buralara bulaştırma
Evet kendisinin sevdiği ölmüş hiç kimse yok demek kiÖlüseviciyi hakaret olarak almayın, ölü kimseyi sevmiyor demek ki.
Ne kadar kutsal biri olsa da sevmiyor yani.
Saygı duyarım, yalnız sakın küfretmesin bu mesajıma.
Onun söylediğinden başka bir şey söylemedim zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?