• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etiket yok fiş var :)

eyikurefe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
1.021
1.572
48
32
Öncelikle Allah büyük dert vermesin :D Kızlar çok bilindik bir markadan eşime kot aldım. Yalnız eşim giymedi değişim yapmam gerekiyo bir baktım ki etiketi yok üzerinde muhtemelen benim oğlan kopardı. ama kota zımbalanmıs karton parçası falan duruyo. Birde fişim duruyo. Acaba değişim olur mu ? Marka L ile başlayan şu uygun olan marka varya o. Yani sonuç olarak etiketim yok ama fişim var :)

İade edebilirsin diye düşünüyorum.

Öncelikle Allah büyük dert vermesin :KK70: Kızlar çok bilindik bir markadan eşime kot aldım. Yalnız eşim giymedi değişim yapmam gerekiyo bir baktım ki etiketi yok üzerinde muhtemelen benim oğlan kopardı. ama kota zımbalanmıs karton parçası falan duruyo. Birde fişim duruyo. Acaba değişim olur mu ? Marka L ile başlayan şu uygun olan marka varya o. Yani sonuç olarak etiketim yok ama fişim var :)
Değişim süresi 15 gün ama kottaki karton parçası falan duruyorsa fişe bile bakacaklarını sanmıyorum. Fişe bakmazlarsa 2 ay bile geçse değişim yapıyorlar. Bi de denemekten zarar gelmez

Öncelikle Allah büyük dert vermesin :KK70: Kızlar çok bilindik bir markadan eşime kot aldım. Yalnız eşim giymedi değişim yapmam gerekiyo bir baktım ki etiketi yok üzerinde muhtemelen benim oğlan kopardı. ama kota zımbalanmıs karton parçası falan duruyo. Birde fişim duruyo. Acaba değişim olur mu ? Marka L ile başlayan şu uygun olan marka varya o. Yani sonuç olarak etiketim yok ama fişim var :)
Olur bence.
Çünkü bir kaç defa mağazada ürün denerken, yanlışlıkla etiketi kopardım
Satın almayacağımı, fakat etiketin koptuğunu söyledim
Mesele edilmedi,

Evet değişim olur giyilmedigi belli olur ki onlar bır daha etiket takar lar sorun değil merak etmeyin
Ay bende onu düşündüm yedek etiketleri falan vardır heralde ya :D o kadar kurumsal mağaza yani. Yok derlersede çirkeflescem :D :D belli giyilmediği ya bi üzerine denedi dar paça bu falan dedi düğmesini kapatmadan cıkardı. neyse ki fişi atmamısım.

Olur bence.
Çünkü bir kaç defa mağazada ürün denerken, yanlışlıkla etiketi kopardım
Satın almayacağımı, fakat etiketin koptuğunu söyledim
Mesele edilmedi,
benim etiket ortada olmayınca bi özgüvenim eksildi :D

Canım 10 gün olmadı heralde ya :)
Ooo her turlu degistirirler onu gerekirse iade bile edebilirsin.
Biz iade almıyoruz magazadan degisim yapalim derlerse ben bi cirkeflesiyorum. Ama bizim iade hakkımız var. Ben bu magazada sadece bu urunu begendim başka birsey istemiyorum. tuketici hakkım bu benim falan diyorum. Sonra müdur geliyo hanfendinin iadesini alın arkadaşlar diyor :KK70:

Anladigim marka ise degistirirler bi yakınım pantalonu yikadiktan sonra rengi degisti diye götürmüştü. Degistirdiler.
Hatta ayni magazanin baska subesinde değişim yapmislardi

Yaa ilginiz için teşekkürler kızlar :) Yarın götürücem ık cık etmezler inşallahta değiştiririm :D Tekrardan sağolun.

Back
X