Kızlar bi etin bozulmuş olup olmadığını nasıl anlarız.3 gün önce et almıstım o gün pişiremedim. getirir getirmez buzluğa atamadım dolabın soğutucu kısmına koydum paketiyle beraber ertesi günde davetler felan olunca baktım pişiremiycem buzdolabı poşetlerine koyup buzluğa attım. 4-5 gün öncede böyle hemen buzluğa atmadığım olmustu ama ette bi anormallik yoktu o zaman ,ona güvenerekte hemen buzluğa atmasamda bişey olmaz dedim..Bu seferde 24 saati geçmeden buzluğa koydum fakat koyarkende böyle hafif ufak ufak kahverengilikler vardı.bugün çıkardım yemek yapmak için iç kısmı değil ama yüzü kahverengi renge dönmüştü ve birazda koku vardı midem bulandı.Daha önce etle hiç uğraşmadım hep annem yapardı..ilk defa annem şehir dışına gidince ilk kez ete elimi sürdüm diyebilirim yeni yeni yemek yapmaya başlıyorum,misafir geleceği için.yanii hiç anlamam böyle etin bozulup bozulmadığından veya saklanmasından.Atması bişey değil somalide o kadar insan açken emin olmadanda çöpe göndermek vicdanıma dokunuyor.Sizce bozulmuşmudur?