ben zaten sade baharatli kizartmayi sevmiyorum genelde etlerimi siviyag et baharati ve hardal sosuna bulayipda kizartiyorum
ama buda ilgimi cekdi mutlaka denicem tskler canima.s.
aynen canım sana katılıyorum bende asla direk pişirmem..bukadar detaylı bişey hazırlamak zor gelse bile sadece sirke yağ ve baharatla bir karışım mutlaka hazırlarım.
güzel yorumun için teşekkür ederima.s.
şimdiden afiyet olsun..
begenmene sevindim umarım memnun kalırsınopuyorumnanaktanbu tarif benim isime acaip yarayacak kesinlikle deneyecem tesekkurlerkaydirigubbakcemile5
aslında sizin marine tarifinizde güzeldir etler donmuş etmiydi yada buzdolabından çıkarıp normal ısıya gelmedenmi pişirdiniz acaba:uhm: neden pişmediki merak ettim belkide etle alakalıda olabilir...yazık olmuş ama üzüldüm..bende başka bir tarifi internetten buldum ve etlerimi pişirmeden önce denedim keşkede denemez olaydım çünkü etlerim yumuşacık olacağı yerde taş gibi oldu etlere biraz süt sarımsak ve soğan rendesi kekik pulbiber koyup marine ettim buzdolabında 3-4 saat beklettim pişirince çok sert oldu etlerim araya gitti kimse yiyemedi
bitoşum begenmene çok sevindimopuyorumnanaktanfatmacim degisik deneyecegim canim ,bende etlerde sos kullaniyorum süt maden suyu biraz zeytinyag,karabiber,biraz biberiye karistiriyorum etleri bu sosta bekletiyorum cok güzel oluyor bonfile ve biftek icin ideal oluyor emegine saglik canim opuyorumnanaktan
üzüm sirkesi cnm ama elmada olur farketmez..sirkenin işlevi eti çürütmesidir burda yaniyerimsenibenbu ne sirkesi acaba??
üzüm sirkesi cnm ama elmada olur farketmez..sirkenin işlevi eti çürütmesidir burda yaniyerimseniben
ilgine asıl ben teşekkür ederimopuyorumnanaktan kişnişi duymuştum ama denemedim köride yakışıyor..kişnişi deneyeceğim paylaşım için ayrıca teşekkür ederimopuyorumnanaktanteşekkür ederim.. mutfakla ilgilenmesini çok seviyorum.. deneyeceğim bu tarifi.. bu arada tavuğa kişniş çok yakışıyor.. nacizane önerim..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?