Öncekikle saygılarımla mesaj atan arkadaşlara katılıyorum evde fazla iş yapılsın veya yapılmasın bizde sizin gibi birer işçi birer memur sayılrız her çalışanın ücreti yaptığı veya yapmadığı iş sayısına göremi ödeniyor neden o gözle bakılmıyor bizlere ben kendimi o statüde gördüğüm için tuaf geliyor üstelik bizim istediğimiz fiyatlar sizlerin aldığınız maaşın yarısı felan deyil abartmayalım lütfen
bizlerde emeğimizin karşılığını almak isteriz sabah sizden daha önce kalkıp işyerlerimize gidiyoruz ki sizlerde işinize gidebilesiniz diye akşamda 20 de evde oluyoruz bazen geçiyor bile. Tabiki herkesin bütçesine göre o zaman yol parası vermeyen birini bulacaksın temizlik şirketinde çalışanlar 4 buçuk deyince paydos sanıyorum onlarında yemeklerini ve yol paralarını şirket veriyor ve ücretinden ayrı.Ayrıca unuttuğunuz detaylar var sizlerin ve temizlik şirketinde çalışanların artıları var nemi sıgortanız yatıyor ve mesayilerinizi alıyorsunuz o zaman bu biçimde bakarsak bizim emeğimiz bir hiçe geliyor. Bizim bazen sizin evinizde fazladan yaptığımız sabah kahvaltısı oda olmaz ama maalesef ne yazıkki çok erken çıktığımız için olabiliyor bazen 1 kuru pooçayı arabada yediğimde olmuştur bazı iş yerleri çalışanına kahvaltı vermek zorunda deyil kimi verir kimi vermez verenlerinde kendine kalmış allah razı olsun
öğlen yemeğinide vermezse öğle paydosu yapıp dışarıda yer döneriz yada sefer kabıyla evden yemek götürürüz
kolay gelsin saygılarımla. İnşallah herkes güvenilir ve kalbine ve bütçesine göre bakıcı bulur,