Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Etlik incirlide bebegime bakabilecek bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

diyala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
180
4
96
Ankara
Kızım 8, 5 aylık. Yaklaşık 1 ay sonra işe başlayacagım ve sabah 08.00-akşam 19.00 arası kızımla ilgilenecek ve bizim içinde 1 veya 2 ceşit yemek yapabilecek, hijyene önem veren, sigara içmeyen, televizyon müptelası olmayan, bir abla,anne şefkati ile kızımla ilgilenebilecek ona yemekler yapacak bir bakıcı arıyoruz.

Ben temizlik vs. istemiyorum. Sadece evi sabah geldiği gibi düzenli tutması yeterli...ÖNCELİKLE KIZIMIN RAHATI VE BAKIMI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.

Eşim ve bende emniyetçiyiz.Güven verdiğimiz gibi güvende almak isteriz. Öncelikle referanslılar tercihimdir.

NOT: Ve 800-900 gibi ucuk fiyatlar düşünenler lütfen not bırakmayınız....

Kızım 8, 5 aylık. Yaklaşık 1 ay sonra işe başlayacagım ve sabah 08.00-akşam 19.00 arası kızımla ilgilenecek ve bizim içinde 1 veya 2 ceşit yemek yapabilecek, hijyene önem veren, sigara içmeyen, televizyon müptelası olmayan, bir abla,anne şefkati ile kızımla ilgilenebilecek ona yemekler yapacak bir bakıcı arıyoruz.

Ben temizlik vs. istemiyorum. Sadece evi sabah geldiği gibi düzenli tutması yeterli...ÖNCELİKLE KIZIMIN RAHATI VE BAKIMI BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.

Eşim ve bende emniyetçiyiz.Güven verdiğimiz gibi güvende almak isteriz. Öncelikle referanslılar tercihimdir.

NOT: Ve 800-900 gibi ucuk fiyatlar düşünenler lütfen not bırakmayınız....

800-900 neden ucuk bi ücret

11 saat çalışacak

sabah 7 de evden çıksa akşam da 20 de evinde olacak 13 saatini size ayıracak

sizin teklifiniz nedir bu rakamlar ucuksa?

800-900 neden ucuk bi ücret

11 saat çalışacak

sabah 7 de evden çıksa akşam da 20 de evinde olacak 13 saatini size ayıracak

sizin teklifiniz nedir bu rakamlar ucuksa?

Bizim işyerinde temizlik işi yapanlarda 13-14 saat calışıyor. Ayrıca ne yemek ne kahvaltıları var. Doğru dürüst oturacak sandalyeleri bile yok. ki oturacak zaman bile bulamıyorlar temizlik yapmaktan. VE ASGARİ ÜCRET ALIYORLAR.

Bizdede sıcacık ev. Kahvaltı bizden yemek bizden. Bebek harici yapılan sadece yemek....En önemlisi GÜVENİLİRLİK TAM....Tabiki hakkı ödenmez ama....Ben maaşımın yarısını veremem kusura bakmayın...

Begenen arar begenmeyen aramaz zorla değil...

o zaman canım napıyosun biliyor musun, gidip temizlikçi ablalardan biriyle konuş ona baktır bebeğini... senin anlattığına göre balıklama atlarlar zaten...

konu sahıbı cok fazla bırsey ıstemıyorkı kızıma bakksın yemek yapsın bu kadar..bencede bakıcı sadece bu ıslere yapmalı yoksa hem temızlık utu vs.. hem evın tum yukunu hemde cocuk bakımı zor ben bıle bır ev hanımı olarak ıkısıne bırden yetısemıyorum bırde bu ınsan kendı evı cevırecek lutfen bakıcılardan bu kadarını beklemeyin derim maas konusunda bırsey dıyemem ama herkesın kesesı kendıne gore..:40:

Öncekikle saygılarımla mesaj atan arkadaşlara katılıyorum evde fazla iş yapılsın veya yapılmasın bizde sizin gibi birer işçi birer memur sayılrız her çalışanın ücreti yaptığı veya yapmadığı iş sayısına göremi ödeniyor neden o gözle bakılmıyor bizlere ben kendimi o statüde gördüğüm için tuaf geliyor üstelik bizim istediğimiz fiyatlar sizlerin aldığınız maaşın yarısı felan deyil abartmayalım lütfen :50: bizlerde emeğimizin karşılığını almak isteriz sabah sizden daha önce kalkıp işyerlerimize gidiyoruz ki sizlerde işinize gidebilesiniz diye akşamda 20 de evde oluyoruz bazen geçiyor bile sanırım asgarinininde altında bir fiyat teklif ediyorsunuz tabiki herkesin bütçesine göre o zaman yol parası vermeyen birini bulacaksın temizlik şirketinde çalışanlar 4 buçuk deyince paydos ediyor her halde onlarında yemeklerini ve yol paralarını şirket veriyor ve ücretinden ayrı bizim bazen sizin evinizde fazladan yaptığımız sabah kahvaltısı oda olmaz ama ne yazıkki çok erken çıktığımız için olabiliyor bazen 1 kuru pooçayı arabada yediğimde olmuştur bazı iş yerleri çalışanına kahvaltı vermek zorunda deyil kimi verir kimi vermez verenlerinde kendine kalmış allah razı olsun :16: öğlen yemeğinide vermezse öğle paydosu yapıp dışarıda yer döneriz yada sefer kabıyla evden yemek götürürüz :1: kolay gelsin saygılarımla. İnşallah herkes güvenilir ve kalbine ve bütçesine göre bakıcı bulur,:emir_bebek:

Son düzenleme:
Öncekikle saygılarımla mesaj atan arkadaşlara katılıyorum evde fazla iş yapılsın veya yapılmasın bizde sizin gibi birer işçi birer memur sayılrız her çalışanın ücreti yaptığı veya yapmadığı iş sayısına göremi ödeniyor neden o gözle bakılmıyor bizlere ben kendimi o statüde gördüğüm için tuaf geliyor üstelik bizim istediğimiz fiyatlar sizlerin aldığınız maaşın yarısı felan deyil abartmayalım lütfen :50: bizlerde emeğimizin karşılığını almak isteriz sabah sizden daha önce kalkıp işyerlerimize gidiyoruz ki sizlerde işinize gidebilesiniz diye akşamda 20 de evde oluyoruz bazen geçiyor bile. Tabiki herkesin bütçesine göre o zaman yol parası vermeyen birini bulacaksın temizlik şirketinde çalışanlar 4 buçuk deyince paydos sanıyorum onlarında yemeklerini ve yol paralarını şirket veriyor ve ücretinden ayrı.Ayrıca unuttuğunuz detaylar var sizlerin ve temizlik şirketinde çalışanların artıları var nemi sıgortanız yatıyor ve mesayilerinizi alıyorsunuz o zaman bu biçimde bakarsak bizim emeğimiz bir hiçe geliyor. Bizim bazen sizin evinizde fazladan yaptığımız sabah kahvaltısı oda olmaz ama maalesef ne yazıkki çok erken çıktığımız için olabiliyor bazen 1 kuru pooçayı arabada yediğimde olmuştur bazı iş yerleri çalışanına kahvaltı vermek zorunda deyil kimi verir kimi vermez verenlerinde kendine kalmış allah razı olsun :16: öğlen yemeğinide vermezse öğle paydosu yapıp dışarıda yer döneriz yada sefer kabıyla evden yemek götürürüz :1: kolay gelsin saygılarımla. İnşallah herkes güvenilir ve kalbine ve bütçesine göre bakıcı bulur,:emir_bebek:
Güven meseleasine gelince bizlerde çok güvenilir aklı başında bu işte tecrübe kazanmış sizlerden fazla bebek bütütmüş insanlarız ve birer anneyiz.

yorumlarınız için teşekkürler. 550 TL ye alt komşumla anlaştım. Sabah 8 akşam 7 arası bakacak ayrıca günde ceşitte yemegimizi yapacak. darısı diğer bakıcı arayan arkadaşların basına

Back
X