etlik lokman hekim hastanesi ve elif terzi hakkında bilgisi olan var mı

merhaba benim arkadaşım aynı doktor ve aynı hastanede doğum yaptı zaten o doktor orada çalışıyordu eger yarın arkardaşımla görüşürsem oda bu siteye üyeydi soruların olursa cevaplayacaktır eminim .

teşekkür ederim ilgin için artık son 2 haftam kaldı.belki daha da az. son anda hastane ile ilgili bi tedirginlik olusturdum kendi kendime.o yüzden fikir almak istemiştim.

4 sene önce ilk doğumumu etlik lokman hekimde yaptım. Dr.um Elif Hanımdı. O zamanlar bu kadar yoğun değildi. Şimdi yoğunluktan dolayı orayı tercih etmedim ama Elif hanım çok ilgili dikkatli bir dr.dur. Hiç bir ayrıntıyı atlamaz. Doğumda o da hemşireler de çok iyiydiler, çok memnun kaldım. Anestezi konusunda bir şansızlığım oldu ama çok ciddi bir şey değil. Epiduralden kaynaklanan kuyruk sokumumdaki bir ağrıdan dolayı bir saat kıvrandım. Başka da problem yaşamadım sonrasında.
Dr. konusunda endişe etmeyin kesinlikle ama doğumhane hemşirelerinin durumu değişmiş midir bilemem tabi.

Son düzenleme:
bütün hastaneler ve doktorlar aynı yoğunlukta.ben ilk 5 ay gazi hastanesine gittim.sonra lokman hekime doktor tavsiye edilmesi üzerine başladım. şimdi de hastane küçük personel yetersiz gibi gelio.artık allah yardımcımız olsun.acaba siz epidural normal doğum mu yaptınız.

Bütün hastaneler aynı mıdır bilemeyeceğim ama ben lina kadın sağlığı merkezine gidiyorum kontrollerim için. En fazla 15-20 dk. bekliyorum. Genelde de 5-10 dk. Tabi orası hastane değil, doğumu anlaşmalı özel hastanelerde yaptırıyorlar ama diğer bütün tetkik ve tahlilleri de beklemeden yaptırabiliyorsunuz.
Evet epiduralli normal doğum yaptım. Aynı dr. ve hastanede 3 arkadaşım sezaryenle doğum yaptılar, onlar da çok memnundular.Birisi ilk doğumunu uzun süre sancı çektikten sonra bebeğin sıkıntıya girmesi nedeniyle, diğer ikisi ilk doğumları sez. olduğu için normal yapamadılar.

ilgiyle cevapladığınız için tesekkür ederim.ben 39+1 haftalık hamileyim.elif hanım sancı olmaması durumunda 42.haftaya kadar beklettiğini söyledi.epidural normal doğumu en son düşün dedi.ta ki ağrılarına dayanamayacağını hissettiğin an düşünebilirsin dedi.pek sezaryen yanlısı bir doktor deil.
doğum korkum da artıyor bi yandan.allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Rica ederim.
Doğumla ilgili endişeleriniz olduğunu anlamış ve belki bütün sorularınızı burada soramazsınız diye dilerseniz özelden de sorularınıza cvp verebilirim diye özel msj atmıştım ama görmediniz sanırım.

Epidural konusuna gelince, sanırım, benim de doğumumda olduğu gibi, epiduralin doğumu geciktirici ve aktif ıkınmayı zorlaştırıcı etkisini birçok hastasında gördüğü için epidurale de artık çok sıcak bakmıyor Elif Hanım. Fakat ilk doğumsa sancılar başladıktan kısa bir süre hastaneye koşup sonra sancıları azalan ve doğumu yavaş ilerleyen bir çok hastaya uygulanan suni sancı epiduralsiz dayanmayı gerçekten neredeyse imkansız hale getiriyor. En azından benim gibi ağrı eşiği düşük biri için böyleydi. Suni sancıya rağmen bir kere bile ağrıdan bağırma ihtiyacı hissetmeden doğuran da bir çok kişinin hikayesini okuduğumu da belirtmek isterim.

Doğumunuza gerçekten az kalmış, ben ilkinde sizin haftanızda 1 günlük anneydim :) Elbette normal doğum çok avantajlı, öncesi açısından bakınca da sezaryen daha az stresli. Ben ilk doğumumda 1 gün sonra kendimin ve bebeğin her ihtiyacını halledecek durumdaydım. Ama en önemlisi sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız. Kendinizi hiç bir şeye şartlandırmayın, normal doğumun insanlığın başlangıcından beri süregelen bir olay olduğunu da düşünün ve rahatlayın bence :)

Güncel..
.......
Etlik lokman hekim doğum bölümünü bende merak ediyorum.
Bu hastahaneye gidenler varsa biraz bilgi verebilir mi ?

Güncel..
.......
Etlik lokman hekim doğum bölümünü bende merak ediyorum.
Bu hastahaneye gidenler varsa biraz bilgi verebilir mi ?

ben 6 ay önce orda dogum yaptım memnun kaldım
ancak elif hanım rahatsızdı uzun süredir yoktu döndümü bilmiyorum
sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım

merhaba ben henüz 9 haftanın içindeyim ama tek bir doktorla devam etmek istiyorum.. şu an lina da dr. şükran hanıma gidiyorum ancak bana çok özellikli gelmedi tereddüte düştüm. üstelik lokman hekimle bir hayli fiyat farkı var doğumda. öğrenmek istediği doğuma elif hanım kendimi giriyor. ama çok yoğun olduğuda söyleniyo yani bu kadar çok hastası olan bi dr daoğum anını nasıl ayarlayabiliyor. hadi gece neyse geldi diyelim gündüzün tam ortasında tutarsa sancı yinede giriyormu yoksa yerine başkalarımı bakıyor

merhaba ben henüz 9 haftanın içindeyim ama tek bir doktorla devam etmek istiyorum.. şu an lina da dr. şükran hanıma gidiyorum ancak bana çok özellikli gelmedi tereddüte düştüm. üstelik lokman hekimle bir hayli fiyat farkı var doğumda. öğrenmek istediği doğuma elif hanım kendimi giriyor. ama çok yoğun olduğuda söyleniyo yani bu kadar çok hastası olan bi dr daoğum anını nasıl ayarlayabiliyor. hadi gece neyse geldi diyelim gündüzün tam ortasında tutarsa sancı yinede giriyormu yoksa yerine başkalarımı bakıyor

ilk dogumumu elif hanım yaptı cok emmnun kaldım.epidural normal dogum idi
dün öglen gittigimde yogunluk vardı ,elif hanım 2 tane dogum yaptırdı geldi sonrada bekleyen hastalara bakmaya devam etti
benim ilk dogumum öglenden sonra 4 de oldu.dogumuma kendisi girdi.yani gece bile dogum yapsan geliyor.evi yan binadaydı en son bildigim.

arkadaşlar lokman hekimde muayene ücreti ve doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı?

ben ilk defa haftaya gitcem ama öğrendiğim kadarıyla muayene ücreti olarak 42 TL alıyolarmış, doğumda 650TL civarında oluyomuş...tabi normal doğumla sezeryan farkediyodur diye düşünüyorum.

slm arkadaslar bende elif hanima gitmeye basladim eee artik dogum yapacam yer belli olsun 4 hafta kalmis surda :) neyse elif hanim iyi birine benziyo bakalim hayirlisi muane ücreti 42tl (sigortayla) dogum ücretini sordum tam hatirliyosam normal dogum 560 sezeryan 790 falan di yanlis hatirlamiyosam cok iyi bence hepimize hayirli dogumlar insallah...

slm arkadaslar bende elif hanima gitmeye basladim eee artik dogum yapacam yer belli olsun 4 hafta kalmis surda :) neyse elif hanim iyi birine benziyo bakalim hayirlisi muane ücreti 42tl (sigortayla) dogum ücretini sordum tam hatirliyosam normal dogum 560 sezeryan 790 falan di yanlis hatirlamiyosam cok iyi bence hepimize hayirli dogumlar insallah...

canım ben de elif hanımı düşünüyorum yarın randevu alcam inşallah. sen buraya memnuniyetini doğumunu falan yazarsan çok sevinirim bi fikrim olur daha hamileliğimin başındayım ve doktorlarla çok iyi değil aram benim.inşallah elif hanım bana hitap eder...

canım ben de elif hanımı düşünüyorum yarın randevu alcam inşallah. sen buraya memnuniyetini doğumunu falan yazarsan çok sevinirim bi fikrim olur daha hamileliğimin başındayım ve doktorlarla çok iyi değil aram benim.inşallah elif hanım bana hitap eder...

canim bende daha bi kere gittim ve bu sali 2.randevum olacak :) yani çabuk muane ediyo o bi gercek ama hastanede hepsi oyle neyse iyi bi doktora benziyo sana suan fazla bisey diyemem artik insallah dogumdan sonra sana daha cok bilgi veririm normal dogum benim ki tabi bi aksilik çikmazsa artik 1ay sonra sana daha cok bilgi verme sansim olur, senin daha cokmus hayirlisi bakalim ...

canim bende daha bi kere gittim ve bu sali 2.randevum olacak :) yani çabuk muane ediyo o bi gercek ama hastanede hepsi oyle neyse iyi bi doktora benziyo sana suan fazla bisey diyemem artik insallah dogumdan sonra sana daha cok bilgi veririm normal dogum benim ki tabi bi aksilik çikmazsa artik 1ay sonra sana daha cok bilgi verme sansim olur, senin daha cokmus hayirlisi bakalim ...

çok sağol canım inşallah hayırlı doğum yaparsın. doğumdan sonra da yorumlarını bekliyorum...

Back
X