Etlik lokman hekim Sebahat Turan !!!

ilyada84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
303
177
63
41
Arkadaşlar merhaba,
Aranız da etlik lokman hekim hastanesinde Sebahat Turan da doğum yapan varmı? Memnunmusunuz.doğum yaklaştıkça tedirgin olmaya başladım tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum ;(

Merhaba ben lokman hekim hastanesinde doğum yaptım.Doktorum Elif terziydi fakat pazar gunu doğumum gerceklesince doğumu sebahat hanim yapti ilk kez kendisiyle dogumda tanistim gayet isinin ehli bir bayandi.Cok memnun kalmistim kendisinden insallah sizinde dogumunuz kolay olur .Allah yardimciniz olsun

Yorumun için çok teşekkür ederim.RAbbim yavruna ve sana uzun ömür versin.normal doğummuydu sizin

Ben de Sebahat Hanım'a gitmeye başladım. İnternette görmüştüm. Doğal doğum yaptırıyormuş filan. Doğumdan korkuyorum. O rahatlatıyormuş diye gittim ama herkese yapmıyormuş. Ekstra eğitim almak filan gerekiyormuş. Hoş bir bayan ama çok otoriter geldi bana. Onda doğum yapan biriyle konuştum. Suni sancı vermiş mesela. Çok kararsız kaldım. Suni sancı olunca 10 kat sancı çekiliyormuş ve doğal doğum olmuyor o zaman.

essebeesra neden Elif Hanım gelmedi doğuma? Ne vakit olursa olsun kendi doktorun geliyor diye biliyordum.

Yurtdışina seminere gittiğini söylediler ama bana pek inandirici gelmedi sanirum hafta sonu olunca nobetci dr kimse o yapıyor

Çok ters aksi bir kadın geleni geçeni tersliyor ultrasona 1-2 dk zor bakıyor ilgisiz kesinlikle tavsiye etmem uzak durun...

Öncelikle bu konunun açıldığı gün 16 şubat 2016, ben doğum yaptım, doktorum sebahat hanım' dı. Aradan geçen iki seneye rağmen bu soruya cevap vermemin sebebi bu. Sebahat Hanımın hastası olmak hayattaki en büyük şanslarımdan ve geçmişe dair iyiki dediğim şeylerden biridir. Geleni gideni tersleyen aksi bir kadın olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Son derece ilgili, açıklayıcı ve sevecen bir insan. İşini severek yapıyor ve her halinden bu belli oluyor. Doğumum esnasında istifra ettim, ağzımın altına bizzat kendisi tabak tutup, çok güzel rahim açılıyor o yüzden kusuyorsun deyip beni sakinleştirdi, ara sıra başımı okşayıp bana cesaret verdi. Bunlar birçok doktorun kendisine tamamen yabancı birisine yapmayacağı şeyler. Sancılarım başlamadan suyum gelmişti, o yüzden suni sancı vermek durumunda kaldı. Ama hiç de söylenildiği gibi 10 kat ağrı falan olmadı. Sebahat hanım hipnoz yaptı, ve bir miktar ağrım olsa da hiç bir anında ölüyorum sanmadım, dayanamıyorym demedim. Yani suni sancı olmasına rağmen epiduralsiz doğal doğum yaptım. Doğum yapmış arkadaşlarım doğal doğumdan bahsettiğimde bana inanmadı, sen doğum yap ondan sonra konuşalım diye dalga geçtiler benimle. Zaten sebahat hanım bu işe başladığında meslektaşları da onu la dalga geçmişler. Benim hamilelere en büyük tavsiyem olumsuz doğum hikayelerine kulaklarını kaptmaları. Biz hekim değiliz, kulaktan dolma bilgilerle suni sancı vermiş, epizyo yapmış sezeryane almış diye yargılamamalıyız. Her doğum o anneye ve bebeğe özgüdür. Bu tür müdahaleler gerekli olduğunda hayat kurtarıcıdır demişti bana sebahat hanım ama gerektiğinde diye de altını çizmişti. Ben bu kavramları ve hangi durumlarda gerektiğini neden önemli olduğu eğitimini alarak girdim doğuma. Doktoruma da bu konuda güvenim sonsuzdu. Çünkü gerçekten mecbur kalmadıkça müdahale etmeyen bir hekim. Netice itibariyle harika bir doğum tecrübe ettim. Normal doğumu gerçekten isteyen herkese tavsiye ederim sebahat hanım ı

Back
X