ETLIK LOKMAN HEKIME GIDEN HAMILELERR

sewdamm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
13
1
6
35
Ankara
Nolur yardimci olun bana lokman hekimde 4b ultrason ile muayne var diye duydum dogru mu yanlis mi bilemedim extra ucret aliniyor mu 4b icin yoksa her doktorun odasinda bu ultrason cihazi mevcut mu gidenler yardimci olsun lutfenn

Musteri hizmetlerini ariyorum bilgimiz yok diyor Sekreterliğe bagliyor onlar da acmiyor randevu aldim mamaktan gidecem eger varsa ama yoksa oraya kadar bosuna gitmis olacam

Doktorun odasındaki cihazda var, randevu sonunda azcik acip gösteriyor. Hangi doktor?

E="lulus_k, post: 43055180, member: 519480"]Doktorun odasındaki cihazda var, randevu sonunda azcik acip gösteriyor. Hangi doktor?[/QUOTE]
Cevap icin cok tesekkur ederim ben cinsiyet ivin gitmek istiyorum 4b de kesin olur diye meltem hanima randevum sabirsizlaniyorum ama 4b olmasa gitmiycektim

Cevap icin cok tesekkur ederim ben cinsiyet ivin gitmek istiyorum 4b de kesin olur diye meltem hanima randevum sabirsizlaniyorumama 4b olmasa gitmiycektim

Meltem hanima gidiyorum bende, çok tatildir cinsiyet tahminini bizde normal ultrason da erken bi haftada yapmisti ve doğru cikti :) extra ücret yok canim muayene sirasinda 4b bakabilir miyim diye söyleyebilirsin bile.

Meltem hanima gidiyorum bende, çok tatildir cinsiyet tahminini bizde normal ultrason da erken bi haftada yapmisti ve doğru cikti :) extra ücret yok canim muayene sirasinda 4b bakabilir miyim diye söyleyebilirsin bile.

Doktorun iyi olmasi cok onemli 14. Hafta gittim bursada kiza benziyor dedi doktor ben oglum olsun istiyorum bi kizim var o yuzden 4b cok arastirdim kesin sonuc almak icin senin cinsiyeti neymis merak ettim :)

Rabbim gönlüne göre versin canım, erkek daha çabuk gösteriyor cinsiyeti diyorlar. Ama genelde 17. haftadan önce net bişey söylemek zor oluyor sanırım doktorlar yüzde yüz diyemiyor, pipişcanlar azcık büyüyecek ki görünsün :) Erkek benimki boy boy pipiş fotosu edindik darısı başına :)

Rabbim gönlüne göre versin canım, erkek daha çabuk gösteriyor cinsiyeti diyorlar. Ama genelde 17. haftadan önce net bişey söylemek zor oluyor sanırım doktorlar yüzde yüz diyemiyor, pipişcanlar azcık büyüyecek ki görünsün :) Erkek benimki boy boy pipiş fotosu edindik darısı başına :)

Saglikla kucaklarimiza alalim da kismet artik amin canim cok tesekkur ederim kafamdaki soru isaretlerini kaldirdin rabbim sana kolay rahat dogum nasip etsin bebegini sagligi sihhati ile hayirla al kucagina insallah

Back
X