Etlik şehir hastanesi doğum

Lotus28

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
74
74
18
31
Merhaba Ankara etlik şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Büyük ihtimalle sezaryen olacak doğumum. Birde ilk olunca endişeliyim. Memnun kalıp kalmadığınız nelerdir?

Merhaba Ankara etlik şehir hastanesinde doğum yapan var mı? Büyük ihtimalle sezaryen olacak doğumum. Birde ilk olunca endişeliyim. Memnun kalıp kalmadığınız nelerdir?
Canım merhaba bende 36 haftaligim dogumum orda olucak pazartesi kontrolüm var naptın doğum yaptın mı nasıldı

Bende etlik şehir hastanesi hakkında baktım ama yeni hastane olduğu için sanırım çok doğum yapan yok sitede. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Bende etlik şehir hastanesi hakkında baktım ama yeni hastane olduğu için sanırım çok doğum yapan yok sitede. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Evin yakınsa bana ben seni doguma bilkente gotururum merak etme 1 kerede necati hocaya gidersen mükemmel olur

Evin yakınsa bana ben seni doguma bilkente gotururum merak etme 1 kerede necati hocaya gidersen mükemmel olur
Çok Teşekkür ederim yalnız değilim annem eşim kardeşim var. Sadece hastaneler hakkında bilgi almaya çalışıyorum. 2 kişilik odalar var yazanları okudum da tek kişilk özel falan var diyenler de var onun için sordum

PANdemi vardi tekti benim zamanimda

Perde var diyorlar zaten peki eşiniz yanınızda durabildi mi
Evet arada perde vardi odada malesef eşim yanimda olamadı 2 kişi oldugumuz için ama doğum anında yani sanci aşamasında isterse yanınızda durabilir doğum odaları tek kişilik, benim eşim tercih etmedi yanımda olmayı annem yanımdaydı.

Çok teşekkür ederim bende etliği düşünüyordum bi sorayım dedim. Oda da 2 kişi olunca insan biraz stres olur. Doğumum tek kişilik olması iyi olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam bazı yerlere yatırıldığımız oda da doğum yaptırılıyor yazmışlardı. Birde nasıl oluyor böyle çok soru soruyorum kusura bakmayın yatış yapıldıktan sonra süreç nasıl ilerliyor

Etligi bilmiyorum ben bilkentte yaptım, evet sancı çektiğiniz odada doğum oluyor yani dogumm sanciniz veya suyunuz gelince yatış yapiliyor sizi bir odaya aliyorlar, tüm doğum sürecini orada geçiriyorsunuz ve doğumunuz orada oluyor, doğum bitince gerekli işlemler yapılıp normal odaya geçiyorsunuz. Bebeğiniz eğer bir sıkıntı olmazaa hep sizin yaninizda oluyor ilk kontrolleri giydirilmesi sizin islemleriniz hepsi o odada oluyor, sonra bebeğinizi alıp servise geçiyorsunuz.

Bende etlik sehir hastanesini dusunuyorum konunun takibindeyim bide memnun oldugunuz dr varmi etlik sehir hastanesinde ona gidebilirim 5 haftalik hamileyim daha

Anladım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile gelir geçer

Bende etlik sehir hastanesini dusunuyorum konunun takibindeyim bide memnun oldugunuz dr varmi etlik sehir hastanesinde ona gidebilirim 5 haftalik hamileyim daha
Genel olarak doktorları iyi etlik şehir hastanesinin. Ben çoğuna gittim sürekli randevu bulunmadığı için farklı doktorlara gitmek zorunda kalınıyor zaten. Gide gide siz daha iyi anlarsınız. poliklinik doktorlarının hepsi sizin kayıtlarınızı görüyor zaten sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…