Etlik Şehir Hastanesi Tüp Bebek

aycaceren85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2025
1
1
1
38
Merhaba arkadaşlar
Etlik Şehir Hastanesinde tüp bebek sürecine başlamak istiyorum. Sebepsiz infertilite ve 2 yıldır evliyim. 3 yıl şartını sağlamadığım için devlet karşılamıyor dediler özel olarak yaptırsam diyorum. Son süreçte raporsuz tedavi gören var mı? Ya da raporlu da olsa doktor araştırıp giden memnun kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar
Etlik Şehir Hastanesinde tüp bebek sürecine başlamak istiyorum. Sebepsiz infertilite ve 2 yıldır evliyim. 3 yıl şartını sağlamadığım için devlet karşılamıyor dediler özel olarak yaptırsam diyorum. Son süreçte raporsuz tedavi gören var mı? Ya da raporlu da olsa doktor araştırıp giden memnun kalan var mı?
Ben etlik şehir hastanesi tüp bebek diye bir başlık açtım gelişmeleri istenilen evrakları oraya yazıyorum bilginiz olsun. 4 tane doktor sayabildim sadece ivf bölümünde ama aşırı seri ilerliyor her şey işlem sırasına çok aşinalar boştan yere defalarca gidip gelmiyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar
Bende Etlik de raporsuz tedavi oldum memnun da kaldım.

Merhaba arkadaşlar
Özelde yaptırabilirsen kesinlikle Yetkin Karasu'yu öneririm mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan kendisi 🙏🏻 ilgi alakası ve bilgisi sayesinde 17. Haftamızdayız bana liseye giderken senin çocuğun olmaz demişlerdi:)

Ben etlik şehir hastanesi tüp bebek diye bir başlık açtım gelişmeleri istenilen evrakları oraya yazıyorum bilginiz olsun. 4 tane doktor sayabildim sadece ivf bölümünde ama aşırı seri ilerliyor her şey işlem sırasına çok aşinalar boştan yere defalarca gidip gelmiyorsunuz.
Merhaba ne kadar para harcadınız

Ben adeti bekliyorum aradım işlemlerden sonra ödeme yapılıyor dediler 20-25 güne yazarım bir aksilik çıkmazsa. Gantey isimli arkadaş yanlış bilmiyorsam raporsuzdu yani ücretli tedavideydi sanırım karıştırmıyorsam
Bilgi verilmiyor mu fiyatlar hakkında bizde durumumuzu toparlayıp raporsuz şehir hastanesinde tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz Özelle şehir hastanesinin çok farkı yok mu acaba fiyat olarak

Bilgi verilmiyor mu fiyatlar hakkında bizde durumumuzu toparlayıp raporsuz şehir hastanesinde tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz Özelle şehir hastanesinin çok farkı yok mu acaba fiyat olarak
Bilgi veriliyor sanırım ben fiyat sormamıştım. Raporluyla ücretli tedavi gören arasında fiyat farkı var. Devlette ücretliyle ,özele giden aradında da fiyat farkı var. Bir de şöyle ben devlete güveniyorum yani en azından bu hastanedeki doktorlara. Burdan bir arkadaş gitti geçen kist var diye başlatmadılar 1 ay beklicek en azından rapor hakkı ve parasını yakmadılar ama özel öyle değl alıyor 250bini sonra muhtemelen kistten dolayı tutmadı diyorlar.

Back
X