Canım Doğum yaptın mı bilmiyorum senin alıntı yapmanla gördüm yorumumu okudum tekrar Doğum psikolojisi ile baya saydırmışım hastaneye . İkinci tecrübemi şu şekilde aktarayım sana canım,
Bu bebeğimde de zübeyde de yapma düşüncesinde değildim başta doğumu kesinlikle. Lokman hekim hastanesine başladım ama içime sinmeyen bişeyler vardı , Allah yardım etti orda bi doktor tanıdığımız oldu ve herşeyime yardım etmeye başladı sağolsun.durum Bu şekilde olunca hastaneye karşı tekrar sempati beslemeye başladım ve doktorlara güvendiğim için doğumumu orda yapma kararı aldım. Bir gece 34 haftalıkken başka bi sıkıntıdan acile gittim sancım varmış haberim yokmuş benim yatış verildi serumlarla durdurmaya çalıştılar sabaha kadar nidilat başlamadılar hemen hal böyle olunca da sabaha sancım iyice arttı benim sabah nidilat başladılar iş işten geçmişti tabi( burda bence yine bi hataya kurban gittim, gider gitmez nidilat başlasalardı belki sancım kesilirdi neyse) sabah 9 da Doğum yaptım ben sezeryanla , kendimle ilgili bi sıkıntıdan dolayı bi4 saat tramva odasında kaldım burda gelip gidip sürekli kontrol ettiler bebeğim ufak olduğu için yenidoğan yoğun bakıma alındı ben yukarı çıkarıldım burda doktorumuz sayesinde annem refakatçi olarak ayarlandı ve yukarıda çok rahat ettim ama bebeğim kuvezdeydi ki Yen'i doğan yoğun bakımı konusunda çok çok iyiler gerçekten.12 gün gönlüm rahat emanet ettim bebeğimi onlara ve sürekli kontrol altında a dan z ye herşeyini sürekli takip ettiler ve çok şükür 13. Gün hastaneden bebeğimde taburcu oldu. Uzun lafın kısası ben yine bu hastaneyi tercih ettim. İyi mi ettim kötü mü ettim bilemem ama tecrübe açısından Allah var tecrübeliler ama bazı hataları Yok değil. Bunları uzun uzun anlatmamın sebebi de kafanda iyice tartman. Ama sana şu tavsiyeyi verebilirim o hastanede Doğum yapacaksan mutlaka bir tanıdık bulup refakatçi ayarla gerisi kolay oluyor zaten.