Etrafinizda hamilelerde iki kizdan sonra ucuncu bebis genelde kizmi oldu erkekmi?

etrafinizdaki hamislerde iki kizdan sonra ucuncu bebis genelde kizmi oldu erkekmi?

• kiz

OY: 5 41,7%
  • erkek

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Amin.Cnm peki bu bebisdeki fark nedir mesela bulantin bel agrin varmi?Karin seklin degistimi?Bende hicbisey yok bel agrim bazen oluyor hafif.Bulanti hic yok.

Aslında pek tutmazmis o farklı hamilelik dediğin ama, benim
İlk ikisi rahatti.. Bunda sanki ilk Bebek gibi nasıl mide bulantisi ve yanması ki hala midem yanıyor. Çok iştahım yok. Öncekilere göre farklı.
Birde 10 haftalikken babygender diye test alıp yapmıştım netten. Güya
Cinsiyetini söylüyordu, tesadufmu bilmem ama doğru tahmin etti :)
Senin kaçıncı bebeğin?

benim etrafimdaki herkesin genelde 3.cocuk da kiz oldu ama onemli olana hayirli evlat olmasi sen hayirlisi icin dua et :nazar: ha bi de bilmiyorm ne kadar dogru adet bittikten hemen sonraki gunde girilen iliskide tutan bebek erkek oluyor benim gordugum oyle arastirdim bi kac ornegi var :emir_bebek:

Aslında pek tutmazmis o farklı hamilelik dediğin ama, benim
İlk ikisi rahatti.. Bunda sanki ilk Bebek gibi nasıl mide bulantisi ve yanması ki hala midem yanıyor. Çok iştahım yok. Öncekilere göre farklı.
Birde 10 haftalikken babygender diye test alıp yapmıştım netten. Güya
Cinsiyetini söylüyordu, tesadufmu bilmem ama doğru tahmin etti :)
Senin kaçıncı bebeğin?

benim ucuncu bebegim bu.Iki kizim var.Baby gender alayimmi acaba?Merak ettim simdi.Belki bana da erkek soyler ama kiz olur sonra diye almadim.Aslinda esimle ben yalniz yasasak bizim icin farketmez de.Kaynana kayinpeder ve onlarin yashli bashli akrabalari beni cileden cikariyor. Keshke bi ada olsa da yashasak ve yashlansak orada ailemizle.

benim etrafimdaki herkesin genelde 3.cocuk da kiz oldu ama onemli olana hayirli evlat olmasi sen hayirlisi icin dua et :nazar: ha bi de bilmiyorm ne kadar dogru adet bittikten hemen sonraki gunde girilen iliskide tutan bebek erkek oluyor benim gordugum oyle arastirdim bi kac ornegi var :emir_bebek:

evet cnm cok saol bilgin icin bende bi kac kiside gordum ornegini.Ama nerde ben a6 gun gectikden sonra iliski yasadim.Eh bakalim ne kaldiki surda.

benim ucuncu bebegim bu.Iki kizim var.Baby gender alayimmi acaba?Merak ettim simdi.Belki bana da erkek soyler ama kiz olur sonra diye almadim.Aslinda esimle ben yalniz yasasak bizim icin farketmez de.Kaynana kayinpeder ve onlarin yashli bashli akrabalari beni cileden cikariyor. Keshke bi ada olsa da yashasak ve yashlansak orada ailemizle.

Ay Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kimseyi ilgilendirmiyor kaç cocuk
Sahibi olduğu, Cocukların
Cinsiyeti ... Ama tabi baskı da yapiyolardir eminim.. İnşallah umduğuma erisirain canım

Back
X