Etrafınızda negatif düşünceli inasanlar var mı?

elmalxix turta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.182
4
116
48
İstanbul
Herkese günaydınlar...
Benim başımda öyle negatif bir insan var ki ne yapacağımı şaşırdım... O kişiyi merak ettiyseniz hemen söyleyeyim: Kayınvalidem :oklava: Kadın bi kere falcı rüyacı. Önce herkesi ve bizi bebeğin erkek olacağına inandırdı. Bebek kız çıkınca falları tutmadı diye komplekse girdi. O kadar inanmış ki fallarına bu bebek erkek değilse olmayacağına inanıyor.
Deli mi ne??????
Geçen sabah sabah aramış. "Rüyamda seni gördüm, çok kötüydün, bebeği düşürüyodun diyo!!! Bu arada bu kadının bazı rüyaları da çıkar yani... Düşünün şimdi psikolojimi...
Bugün sabah yine aramış, torunuma iyi bak, bi şey olursa başınızın etini yerim diyor...
Ya böyle nedatif insan olur mu, çıldırıcam yakında!!!!!!!!!!!!!!!

ah canım allah sabır versin boşver bi kulagından girsin diyerinden çıksın moralini bozma bizler allahın izniyle çok tatlı bebişler getirecez dünyaya

canım benim ,Allah sabır versin sana.. zaten hamilelik psikolojisi içindesin hassassın birde kayınvalidenin bu davranışlarını çekmek zor gerçekten.. sana resmen psikolojik baskı uyguluyor kadın yaaa..boş ver kulağını tıka dediklerini kaale alma duymamazlıktan gel..
senin bebişin yönünden için rahatsa kim ne derse desin aldırma.. inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alacağız bebişlerimizi...

ayy Allah yardım etsin sana, ben senin yerinde olsam onun telefonlarına cevap vermem. AaAaAAAAAAaaaaa kadın deli mi den, ağzını hayra açsın söyle ona, çok kızdımvalla....

canım hiç takma kafana hep dua et. o şimdi senin tatile çıkcagını biliyo kıskanmıştır belkide gecede yatmadan kafasında o kadar yolculuk yapcak bide bebeği düşürürmü die uyuyup rüyalarına kadar girmiştir bilinç altı yani rüyasının çıkcagından degil sen eglenmene bak stres at tatilde

arkadaşım ömrü verende alan da Allah tır.kayınvaldenin demesiyle hiçbirşey olmaz.allahın izniyle sağlıklı bir şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız.duadan geri kalmayalım yeter ki.
öyle insanlar benim etrafımda birden fazla var.bi bak çok olumlu konuşup dua ediyorlar bir de bak moralimi bozuyorlar.bende hemen dualarıma sığınıyorum ve rahatlıyorum.ben bebeğimin birini kaybettim.çoğu kişi beni suçladı sanki ben istedim.şuraya gittin,arabaya bindin v.s. v.s....
bak ben senden dertli çıktım.neyse...
hiç moralini bozma.böyle insanlar hayatın hiç bir evresinde yalnız bırakmazlar (negatiflikleriyle)

ayy bide bunlarla uğraş işin yoksa allahtan bizde kimse yok
böyle tutarsız davranışları olan tipler allah kolaylık versin sana

canım arkadaşların dediği gibi sakın moralini bozma..
nekadar moralin yüksek olursa hayatında okadar şey yolunda gider.
napalım malesef var böle insanlar etrafımızda..onlarıda olduğu gibi kabullenmek ve söylediklerini kafamıza takmamaktan başka yapacak bişi yok.yerimseniben

maalesef herkesın basında bır tane dıkılıyor boyle ama onları gormemezlıkten gelmek bence en ıyısı
ınsa bu halıyle pek kaldıramıyor soylenenlerı ama esınle konus bence rahatsızlıgını onlemını annesıne karsı o alsın

benımde 2 yıllık evlılıgım suresınce "gorumcecıklerım" cocuk dusunmedıgımızı soylememıze ragmen kısır muamelesı yaptılar bana sımdı bebek haberını verdık hanımlar gormemezlıkten gelıyorlar :1closedeyes:
hıc te umurumda degıl allah annesı babasıyla saglıklı buyutmeyı nasıp etsın meleklerımızı :1hug:

Herkese günaydınlar...
Benim başımda öyle negatif bir insan var ki ne yapacağımı şaşırdım... O kişiyi merak ettiyseniz hemen söyleyeyim: Kayınvalidem :oklava: Kadın bi kere falcı rüyacı. Önce herkesi ve bizi bebeğin erkek olacağına inandırdı. Bebek kız çıkınca falları tutmadı diye komplekse girdi. O kadar inanmış ki fallarına bu bebek erkek değilse olmayacağına inanıyor.
Deli mi ne??????
Geçen sabah sabah aramış. "Rüyamda seni gördüm, çok kötüydün, bebeği düşürüyodun diyo!!! Bu arada bu kadının bazı rüyaları da çıkar yani... Düşünün şimdi psikolojimi...
Bugün sabah yine aramış, torunuma iyi bak, bi şey olursa başınızın etini yerim diyor...
Ya böyle nedatif insan olur mu, çıldırıcam yakında!!!!!!!!!!!!!!!

canım yazdıklarını tebessümle okudum.ALLAH istemediği sürece yaprak bile düşmez!!!!!!!şimdi bi düşün bakalım senin bebeginin alacagı nefes kayın validenin rüyasına mı kaldı,yapma lütfennnnnnnn.üstelik negatif enerjiyi düşüncelerinle sen toplarsın,hadi bakalım bi silkelen,derin bi nefes al ve pozitif ol.hadi annesi bunları düşünmek yerine gitte bebegine ciciler allllllllll.

canını sıkma güzelim fallarla uğraşanın dediklerini kaile mi alıyorsun birde
benim yaptığım gibi yap hayatından çıkart öyle insanları özellikle kötü kaynana
göürmceyi ben öel yaptım rahatım valla verende ALLAH alanda ALLAH
onun sözlerine uyupta kendinide bebeğinide sıkıntıya düşürme
endişelenme kıskançlıktan yapıyorlar

Back
X