Benim çok fazla arkadasim var
Allah icin hepsi birbirinden kıymetli,hepsini ayri ayri seviyorum
Ama biri bile bana benzemiyor
Beni geç,sevdiğim ozelliklere bile sahop degiller:)
İlkokuldan beri yakin arkadas oldugum,hatta nikah sahitligini yaptigim kiz grubum mesela. Aksam saati disadi cikabilmek icin evlenmeyi bekleyen, kiz oldugu icin erkek kardesi kadar ozgur olmamayi normal karsilayan,sevgilisiyle öpüşmemiş olmayi bir marifet sayan insanlar... Ki ben kessssinlikle böyle değilim:) ataerkil zihniyetleri, yemeği camaşiri kadinin görevi sanmalari falan bir gün beni öldürecek. Ama yine de birbirimize ihtiyac duydugumuz her an beraberiz, her firsatta da görüşürüz.
Bir baska cook yakin arkadasim kendisini döven -söven- hakkinda yedi düvele hakkinda ahlaksiz seyler yazan eski sevgilisine hala asik,hala ondan bahseder,arada dönüp iki tokat yiyince ayrilir falan. Kessinlikle en sevmedigim insan tipi. Ama yüreği iyi bir kiz ve iyi bir dinleyici. Ben de ona telkinlerle destek olmaya calisiyorum
Bir baska cok yakin arkadasimin tek muhabbeti elti ,görümce, altın :)
Bir başka çook yakin arkadasim uyusturucu kullaniyor
Bir digerinin burnu boktan kurtulmuyor, evlilik disi cocuk,hapçi koca... Ne ararsan var :)
Daha neler neler...bunlar ennn sevdiklerim.
Bir ortak özelliğim bile yok ama birbirimizi yadirgamiyoruz. Sevgilisiyle öpüşmemiş olmayi en harika özelliği sayan arkadasim benim sevgilimle gittiğim tatili güzel güzel dinler,
Biri bana kazık atmışsa,kalbim kirilmişsa ayri ayri sevgi çemberi icine alip iyilestirier
Ben de onlarin görümce sorunlarini,ask hikayelerini dinler ,evlenme-bosanma surecinde yardimci olur, cocuklari icin hastanede yardimci olurum.
Cunku arkadaslar bu gunler icindir...
Demek istedigim
elestirmeden,olduğu kisi olduğu icin sevseniz hayatinizdaki insanlari
Belki siz de cok mutlu arkadaslar edinebilirsiniz.
Ve baskalarini kusurlariyla yargilamadan once cuvaldizi kendinize batirin 'sanki ben mükemmel bir dost muyum' diye. Kimse kusursuz değildir
Ve küçük prensin dedigi gibi ' insan emek verdiği seyden sorumludur'
Emek verdiginiz arkadasliklarinizi tek kalemde silmemelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?