Bugünlerde daralmaya başladım. Arkadaşlarım çok saygısız. İlk önce bana kazık atanları hayatımdan çıkardım. Geriye kalanlardan biri concon, insanları aşağılayarak konuşuyor, sindirella gibi yaşıyormuş gibi görünüyor ama bana göre çok sıradan. Mesela oldukça iyi maaşı var, ailesiyle kalıyor, bir yere gittiğimizde bahşiş vermemek için karttan çekiyor. Ben ona para veriyordum, o karttan çekecekti, garson gelince "olsun önemli değil, uff bırak bırak" dedi, bozukları sayıyordum o sıra. Dışarı çıkacak insan bulamıyor, arkadaşının arkaşından o kimki beni çağırmıyor sekreter parçası diyor.
Diğer ailesiyle aynı evde, maaşı var, benim yok, sürekli benim eve gelmek istiyro bunaldım. Karnını doyuruyorum, duşunu falan alıyor, bu ara telefonlarına cevap vermiyorum daraldım cidden, hem arıyor buluşalım diyor hem de buluşunca eli hep whatsapp ta. Bunu da mı çkarsam hayatımdan?
Sizin etrafınızda bu tiplerden var mı? Nasıl baş ediyorsunuz?
Diğer ailesiyle aynı evde, maaşı var, benim yok, sürekli benim eve gelmek istiyro bunaldım. Karnını doyuruyorum, duşunu falan alıyor, bu ara telefonlarına cevap vermiyorum daraldım cidden, hem arıyor buluşalım diyor hem de buluşunca eli hep whatsapp ta. Bunu da mı çkarsam hayatımdan?
Sizin etrafınızda bu tiplerden var mı? Nasıl baş ediyorsunuz?