• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etrafınızdaki kadınlara dikkat ediniz

Beggyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
513
34
38
Ondan sonra ay efendim vay efendim , arkadaşlık denilen birşey var aman ne olacak yiaaaaaaa çok yakın kız arkadaşımın sevgilimin , eşimin vs ilkokul arkadaşı bu kız nolcak gilan demeyin sonra üzülürsünüz . Birde şu ; hayatta yapmazcılar var işte en çok onlar muzdarip kadınların ortak noktası bağımlılık , beyni devre dışı bırakma ve özgüven esnekliği herşeyi trip atarak yaptıracağını zannetmek hadi silkenelim hanımlar cool olma sırası bizde ...,

Beggyy

Ondan sonra ay efendim vay efendim , arkadaşlık denilen birşey var aman ne olacak yiaaaaaaa çok yakın kız arkadaşımın sevgilimin , eşimin vs ilkokul arkadaşı bu kız nolcak gilan demeyin sonra üzülürsünüz . Birde şu ; hayatta yapmazcılar var işte en çok onlar muzdarip kadınların ortak noktası bağımlılık , beyni devre dışı bırakma ve özgüven esnekliği herşeyi trip atarak yaptıracağını zannetmek hadi silkenelim hanımlar cool olma sırası bizde ...,

Beggyy

katılıyorum. herkese güvenmemek lazım bu devirde. neler neler duyuyoruz.

(bu arada yazınız çok küçük, okumak çok zor, büyük bir font kullansanız daha iyi olmaz mı?)

katılıyorum. herkese güvenmemek lazım bu devirde. neler neler duyuyoruz.

(bu arada yazınız çok küçük, okumak çok zor, büyük bir font kullansanız daha iyi olmaz mı?)

Ya Allah korusunnn kimler kimler neler yaşadı benim etrafımda böyle küşük mü ben telefondan giriyorumda farkında değilim ayarlarım

Beggyy

Back
X