- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Dikkat ediyorum yemiyorum hiç ama yiyen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışardan hazır alınan canım evde kendm yapınca olmuyor onun gibiEtsiz diyorsun içinde et yok domates bulgur soğan sarımsak maydanoz falan var. Açıkçası ben geçen gün etsiz yaptırdım anneme yedim ekşiyle.. Sıkıntı olmaz merak etme![]()
Dışardan hazır alınan canım evde kendm yapınca olmuyor onun gibi
Ben yiyorum bırsey de olmadı su ana kadar yemeyede devam ediyorumDikkat ediyorum yemiyorum hiç ama yiyen var mı
Ayy çok üzgünüm canım bende hamileliğin başından beri tutuyorum kendimicanim cekti valla
ya bende yedim bir kac kere ama hatta bir yer kesfetim gidip alamiyim diyorum ama biraz sabrediyim diyom cocuk biraz dada buyusun karnimda ondan yiyim.Ayy çok üzgünüm canım bende hamileliğin başından beri tutuyorum kendimi
Ben çok yedim cnm etsiz sıkıntı olmaz.etli yeme ama sakın.Dikkat ediyorum yemiyorum hiç ama yiyen var mı
Ben yiyorum canım isteyince. Sonuçta etsiz herhangi bir sakıncası yok.Dikkat ediyorum yemiyorum hiç ama yiyen var mı
Canım ben doktora bunu sordum gecen hafta doktorum ıcınde et yoksa ye bısı olmaz dedı ztn çiğ koftenn yasak olması ıcınde çiğ et oldugu var sayıldıgı ıcın mıkrop barındırıyor olması ıcınde et yoksa sorunda yok rahat rahat ye ha kısır yemissin ha çiğ köfteDikkat ediyorum yemiyorum hiç ama yiyen var mı
Aynen canım evimin altında benimde kaçıncı haftan seninBende kendimi tuta tuta yakinda çiğ köfte diye patlıcam okadar çok canım çekiyor ki dayanamayıp yiyecem galiba bide aksi gibi tam evin karşısındaki dükkanda satılıyor öf ki ne öf