Etsiz çiğköfte yenir mı burnumda tutuyor resmen :-(

Etsiz diyorsun içinde et yok domates bulgur soğan sarımsak maydanoz falan var. Açıkçası ben geçen gün etsiz yaptırdım anneme yedim ekşiyle.. Sıkıntı olmaz merak etme ;)

Ben yiyorum sürekli bir şey de olmadı :) yeşilliklerini evde sirkeyle yıkayıp yiyorum. Dışardan alıp evde yiyorum.

Ben yedim canım hemde bir kaç kere çok şükür bir zararı olmadı.

Ne olcak canım bende yiyorum açıkcası çokta sağlıklı buluyorum içinde çok vitamin var etsiz olcak tabiki

Etsiz diyorsun içinde et yok domates bulgur soğan sarımsak maydanoz falan var. Açıkçası ben geçen gün etsiz yaptırdım anneme yedim ekşiyle.. Sıkıntı olmaz merak etme :KK66:
Dışardan hazır alınan canım evde kendm yapınca olmuyor onun gibi

Dışardan hazır alınan canım evde kendm yapınca olmuyor onun gibi

Bana kalsa yerim canım dışardan. Doktorum bana dışarı yemeğini yasakladı o sebepten evde yaptırdım. Yoksa yerim yanii :) yeşilliği ordan alınca evde yıka tekrar güzelce bir sorun olmaz.

Bende kendimi tuta tuta yakinda çiğ köfte diye patlıcam okadar çok canım çekiyor ki dayanamayıp yiyecem galiba bide aksi gibi tam evin karşısındaki dükkanda satılıyor öf ki ne öf

Dikkat ediyorum yemiyorum hiç ama yiyen var mı
Canım ben doktora bunu sordum gecen hafta doktorum ıcınde et yoksa ye bısı olmaz dedı ztn çiğ koftenn yasak olması ıcınde çiğ et oldugu var sayıldıgı ıcın mıkrop barındırıyor olması ıcınde et yoksa sorunda yok rahat rahat ye ha kısır yemissin ha çiğ köfte

Bende kendimi tuta tuta yakinda çiğ köfte diye patlıcam okadar çok canım çekiyor ki dayanamayıp yiyecem galiba bide aksi gibi tam evin karşısındaki dükkanda satılıyor öf ki ne öf
Aynen canım evimin altında benimde kaçıncı haftan senin

Back
X