Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmak istiyorum yardımcı olur musunuz bu merkezi tanıyan var mı
daha iyi bir araştırma yapmanı tavsiye ederim arkadaşım eurofertil derken istanbuldakinden bahsediyorsan dikkat et derim benim doktorum eurofertil ve acıbademle çelışıyor çok araştırdım eray bey tamam derse acıbademi seçicem çünkü eurofertil için kimse iyi demiyor sende topiklere bak istersen allahım inşallah isteğini bir an evvel verir.
canım çok sağol isatnbulda kini kastediyorum arkadaşın evi oraya yakın ben istanbulda değilim kalacak yer sorun ondan oray tercih ediyorum doktorunla ne olur konuş en uygun yeri bana da yaz olur mu tüp bebek için senin problemin ne benim erkek testislerinin inmemesi
benim polkistik over vardı ama yaklaşık 2 senedir yok yani en azından hastalık yatış durumunda doktorumla konuşucam ama bu ara muayenesi cevap vermiyor zaten kendisi eurofertil diye ısrar ederse malesef doktorumdan vazgeçicem o zamanada ya umut tüp bebek ya halit fırat erden ile görüşücem bir kaç güne kadar belli olur seni ümitlendirmek istemem ama erkek infertilesi daha kolay sonuç alınabiliyor ben izmitteyim sen neredesin
iki yıldır hastalığım artık yok düzenli olarak adet görüyorum 28 günde ulturoson muaynesinde de gözükmüyor doktorum bu hastalığın tamamen geçmeiyeceğini söyledi ama onlarda nasıl bu kadar durabildi diye şaşırdı sırrıma gelince hayıt suyu içtim 1 ay kadar yürüyüş yaptım tatlıyı kestim kesebildiğim kadar ve ondan sonra düzenli adet gördüm 2.5 ayda 22.5 kilo verdim tabiii rejim ve yürüyüşle ama yazın 8 kilosunu geri aldım şimdi yine rejim yapıcam tüp bebek tedavisine kadar sormak istediğin başka bişey varsa severek cevaplarımmrb bedede pkos var siz yatışta derken neyi kastediyorsunuz tşk ederim kilo problemini yendiniz mi?
iki yıldır hastalığım artık yok düzenli olarak adet görüyorum 28 günde ulturoson muaynesinde de gözükmüyor doktorum bu hastalığın tamamen geçmeiyeceğini söyledi ama onlarda nasıl bu kadar durabildi diye şaşırdı sırrıma gelince hayıt suyu içtim 1 ay kadar yürüyüş yaptım tatlıyı kestim kesebildiğim kadar ve ondan sonra düzenli adet gördüm 2.5 ayda 22.5 kilo verdim tabiii rejim ve yürüyüşle ama yazın 8 kilosunu geri aldım şimdi yine rejim yapıcam tüp bebek tedavisine kadar sormak istediğin başka bişey varsa severek cevaplarım
sizin kilo kactı şimdi kacsınız?birde yaşınızı sorsam ben35:)
yaşım 39 kilom 154 e kadar çıkmıştım allahtan boyum 180 132 kiloya indim düşünsene evlendiğimde 80 kilo idim polikistik over hastalığından haberim bile yoktu adet olmamaya başladım tatlı krizleri hemen hemen her gece çocuk için tedaviler kortizonlar vs vs senin anlıyacağın bu kötü bir hastalık şükür şimdi iyiyim senin kilon kaç sakıncası yoksa yani tüp bebek doktorlarının kilo ver demesi beni sinir ediyor tamam ben kiloluyum ama 50 60 kilo civarında bir bayana bile kilo ver diyorlar ya ben bunu anlamıyorum
benim polkistik over vardı ama yaklaşık 2 senedir yok yani en azından hastalık yatış durumunda doktorumla konuşucam ama bu ara muayenesi cevap vermiyor zaten kendisi eurofertil diye ısrar ederse malesef doktorumdan vazgeçicem o zamanada ya umut tüp bebek ya halit fırat erden ile görüşücem bir kaç güne kadar belli olur seni ümitlendirmek istemem ama erkek infertilesi daha kolay sonuç alınabiliyor ben izmitteyim sen neredesin
benim bboy 1;60 kilo 75 bende 65 düştüğümde adetm geliyordu ama şimdi birtürlü zayıflayamıyorum.aynen katılıyorum zayıflara neden diyorlar ki ben inofolik iciyorum ya sen birde sen ist dasın sanırım neden memoriali düşünmüyorsun ben izin alabilrsem ya medipol yada memorial olacak...............
benim bboy 1;60 kilo 75 bende 65 düştüğümde adetm geliyordu ama şimdi birtürlü zayıflayamıyorum.aynen katılıyorum zayıflara neden diyorlar ki ben inofolik iciyorum ya sen birde sen ist dasın sanırım neden memoriali düşünmüyorsun ben izin alabilrsem ya medipol yada memorial olacak...............
sanada mı kilolusun dediler ben kendimi anlıyorum hadi ama sizlere denmesini anlıyamıyorum evet dün doktorumla görüştüm acıbadem maslakta karar kıldık aralık adetimle beraber başlıyoruz doktorum başarı oranı %60 larda o yüzden ondan vazgeçemedim acıbademinde labratuarı kötü değil hatta baya iyi kötü olsa halit fırat erden diye süper bi doktor var o orayı seçmezdi eray bey olmasa halit beye giderdim zaten ben kocaelide oturduğum için yumurta takibi kolay olsun diye eray bey diye karar verdim doğuda nerdesin ben eşimin görevi gereği daha önce 7 yıl kaldım maraşta urfaya erzuruma kadar bilirim 15 gün kısa bir süre en azından orada bir kadın doğumcu yokmu istanbuldaki hastanelerle anlaşmalı hani testlerin yumurta takiplerin orada olsa toplama ve yükleme işlemleri için gelirsin istanbula nasıl olur bilmemki inşallah kolay olur senin için ama bu tüp bebek yolu zaten zorlu bir yol inşallah yüzümüz güler allah emeklerimizi boşa çıkarmasın