eurofertile gidecekler lütfen okusun

aysun tamer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
2
0
86
43
Tekirdağ
eurofertilde ilk denememi yaptım fakat hiç memnun kalmadım.özellikle tv ye çıkan doktor hakan özörnekten çünkü göründüğü kadar iyi bi insan değil.hastalarıyla hiç ilgilenmiyor.sadece 10 dk gördüm.sonuçta başarısız oldu.ilgilenenlere adanadaki turan çetin tüp bebek merkezini önerebilirim.doktor mükemmel:a015:

verdın bılgı ıcın saol canım bnde bsarısız bır deneyımden daha yenı cıktım yıne denemyı dusunuyoz ama bnde araştıryodum bakalım ii bı doktor bulmak zor allah herkseın emkelrınn karşılgnı veır inşllh

verdın bılgı ıcın saol canım bnde bsarısız bır deneyımden daha yenı cıktım yıne denemyı dusunuyoz ama bnde araştıryodum bakalım ii bı doktor bulmak zor allah herkseın emkelrınn karşılgnı veır inşllh

selamm aynenn katılıyorumm arkadaşıma ben de hiç memnun kalmadımm o merkezdenn hakann beyy buz gibii asla ilgilenem yokk kendinizii rahatt hissetmiyorsunuz ben de arştırıyorumm umut yada çamlıca medicana arasında düşünüyorum medicanada ömer vanlioğlu ilgili bi doktorr bi de hospitalium hastanesii bakalımm hayırlısıııama eurofertile gittiğim için ben de pişmanım :dance:

eurofertilde ilk denememi yaptım fakat hiç memnun kalmadım.özellikle tv ye çıkan doktor hakan özörnekten çünkü göründüğü kadar iyi bi insan değil.hastalarıyla hiç ilgilenmiyor.sadece 10 dk gördüm.sonuçta başarısız oldu.ilgilenenlere adanadaki turan çetin tüp bebek merkezini önerebilirim.doktor mükemmel:a015:

Merhaba
Bende gaziantepdeki eurofertile gitmiştim o da istanbuldakinin şubesi.Son anda tüp bebek yaptırmakdan vazgeçtim.İyiki vazgeçmişim diyorum şimdi çünkü ben de her anlamda memnun kalmadım.Hiçkimseye tavsiye etmiyorum
.:enbuyukkk:

Merhaba arkadaslar.Memorial hastanesi nasil.Basari orani falan.Bilginiz var mi.Birde Istanbulda heyet raporu olan bir insana tup bebek bir deneme asagi yukari kaca maloluyor

kesinlikle sana katılıyorum.ilk aşılamamı eurofertilde oldum güya hakan özörnek yapıcaktı ama sonanda başka doktora pasladı ve o doktorda aşılama yaparken vajinamı çok zorladı kanamalarım oldu tabiki sonuçda negatif oldu.ikinci denememi jinemedde oldum dr münip berberoğlu mükemmle ilgili bir doktor tavsiye ediyorum sonuç negatif ama dr dediğim gibi çok ilgili ama biraz pahalı bir yer olduğu için üçüncüsünü umut tüp bebekte tüp bebek denemeyi düşünüyorum.uzattım biraz ama gerçektende eurofertile bencede kimse gitmesin çok ukala bir doktor..

selamm evett arkadaşım jınemedi ben de tavsiye edıyorumm munıpp beyy çokk iyi bi doktorr ben orda ki sonuçta hamile kaldımm hamileligimm iyi gitme di bebeklerimi kaybettimm ama doktorumm munıpp beyy çokk ilgilendi ve çokk uğraştııı tavsiye ederiim bi de çamlıca medicana son şanşım nerde denesemm diye ben de karasızım ç ünkü jınemedinn işlemmlerii hep beşiktarta oluyoo o yüzdenn uzakk gelıyo benn herr gidişimde zorlandımm trafıkk malumm amm munıp beyyy gerçekktenn mukemmelll

kesinlikle katılıyorum istanbuldaki eurofertile gittim ön görüşme için eşimi kısır yaptı attı (koray beydi benimki)boşuna aşılamayla ugraşma direk tüp bebek yap onun oranı % 60falan filan beni çökertti ya bunalıma soktu adam beni bşde böyle aciizmişim onun eline düşmüşüm tek çaresi o sanki o havalarda istiyosan ben ugraşmak istiyorum dersen ugraş senin problemin falan deliirtti beni yaa asla doktorumdan birdaha vazgeçmem oradan çıktım dedim kendikendime benim dokturum baba adam ya oturtur herşeyi anlatır hiç bizaman bana ve eşime çocugu olmayan insan muamelesi yapmadı adamcagız hep şey der sizinde çocugunuz olacak allahın izniyle ama sizin gibi çiftlerin yardıma geregi var ben sadece size yardım edecem herşey yine sizde bitecek adam hep bize böyle yaklaştı birdaha kendi doktorumdan vazgeçipte macera aramam

Evt euro fertilden bende hiç memnun kalmdim gittim tam tedaviye başlayacakken tahliller yapim biraktim bi andabu süre içinde memnun olmadim ve birden ferticentera yönlendim hayirdir işte ilk denemmde tutmuştu ikiz bide kaybetmeseydim :(

:emir_bebek:bende ilk denememi evrofertilde yaptırdım olmadı ikinciyi de sanko hastanesinde yaptırdım yine olmadı gaziantepde yaptırdım ikisinide üçüncüyü devlet karşılıyormu bana bu konuda yardımcı olurmusun canım herşeyin hayırlısı inşallah rabbim evladında hayırlısını verir inşallah

Tabi Allah istedikten sonra herşey boş ama yinede şiddetle tavsiye edebileceğim tek merkez UMUT tüp bebek merkezi olucak. Benimde ikinci denememdi, umutta yaptırdım. İnanılmaz bir yer.Çok ama çoooook memnun kaldım. Hala kontrollerime orada devam ediyorum. Doktorum ise Enver Kurt.Her gittiğimizde, eşimle beni ayakta karşılar. O yüzü bir gün asık olmadı.Ayrıca işini son derece profesyonel yapıyor.Levent bey de var.O da tartışmasız mükemmel bir doktor. Bir kere tedaviye kiminle başladıysanız onunla da devam ediyorsunuz. Çalışan personel deseniz hepsiyle arkadaşım. Gittiğim zaman herkes yanıma koşuyor sarmaş dolaş oluyoruz. Ev gezmelerine bile başladık. Laboratuar ortamı ise son sistem cihazlarla donatılmış durumda. Embriolog boğaziçi genetik mezunu ve oldukça tecrübeli. Sıradan kalitede birini arasanızda yok üzgünüm. Hem tekniği, hem profesyonelliği hemde sıcaklığı ile şiddetle tavsiye edebileceğim bir kurum. Fiyatlarıda gayet uygun, ssk anlaşması var, ücretli yaptıracaksanızda ilaçlar dahil 4000 ytl. bence çok düşünüp kafanızı karıştırmayın. Çok fazlada hamilesi var benden tavsiye. Yüce Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah.

Tabi Allah istedikten sonra herşey boş ama yinede şiddetle tavsiye edebileceğim tek merkez UMUT tüp bebek merkezi olucak. Benimde ikinci denememdi, umutta yaptırdım. İnanılmaz bir yer.Çok ama çoooook memnun kaldım. Hala kontrollerime orada devam ediyorum. Doktorum ise Enver Kurt.Her gittiğimizde, eşimle beni ayakta karşılar. O yüzü bir gün asık olmadı.Ayrıca işini son derece profesyonel yapıyor.Levent bey de var.O da tartışmasız mükemmel bir doktor. Bir kere tedaviye kiminle başladıysanız onunla da devam ediyorsunuz. Çalışan personel deseniz hepsiyle arkadaşım. Gittiğim zaman herkes yanıma koşuyor sarmaş dolaş oluyoruz. Ev gezmelerine bile başladık. Laboratuar ortamı ise son sistem cihazlarla donatılmış durumda. Embriolog boğaziçi genetik mezunu ve oldukça tecrübeli. Sıradan kalitede birini arasanızda yok üzgünüm. Hem tekniği, hem profesyonelliği hemde sıcaklığı ile şiddetle tavsiye edebileceğim bir kurum. Fiyatlarıda gayet uygun, ssk anlaşması var, ücretli yaptıracaksanızda ilaçlar dahil 4000 ytl. bence çok düşünüp kafanızı karıştırmayın. Çok fazlada hamilesi var benden tavsiye. Yüce Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah.

yazdıklarının altına sadece imzamı atıyorum canım , tek kelime bile ekleme ihtiyacı hissetmiyorum 4.denemesini umutta yapmış ve dr.um Levent bey ve kusursuz ekibi sayesinde olumlu sonuç almış biri olarak :nazar:

eurofertile gelecek olursak ....
bir arkadaşım 2-3 yıl önce ilk aşılamasını orada yaptı , sol tüpü tıkalı ve bununla ilgili tüm belgeleri dosyasında var ve onlar da takip dosyalarına not almışlar . hani bir ay sağ diğer ay sol yumurtalığımız yumurtlar ya , bunlar soldaki yumurtayı görmüşler ve ufak dozlarla geliştirmeye başlamışlar . tesadüf dr. " soldaki yumurta ... mmm " deyince arkadaşım neye uğradığını şaşırmış ,bir güzel kızmış bağırmış çağırmış felan , tek kuruş ödemeden çıkmış gitmiş merkezden , onlar da niye ödeme yapmadın , şu kadar muayene bu kadar ilaç ücretiniz var vs.vs. demek için dahi arayamamışlar ve dr.u yanlış hatırlamıyorsam o malum dr.du .. göz göre göre böyle bir hata yapmışlar yada günhları kendi boyunlarına artık bile bile yapmışlar böyel bir saçmalığı diyorumm daha fazla aşırıya kaçmamak adına :oklava:
hem okuduklarım hem de yakın bir arkadaşımın başına gelenlerden sonra Allah kimseyi yanlış yerlere yanlış kişilerin elerine düşürmesin diyorum a.s

Son düzenleme:
ya bende orayı düşünüyordum saolun valla zaten istanbukl dısından gelecektik ya valla ne biçim bişey bu anlamadım.psikoloji die bişey kalmadı.zamanımızı veriyoruz paramızı veriyoruz herseye razıyızda adamlar okadar rahat bu işi resmen ticarete dokmusler ben ankarada oluyordum.dedim bu seferde istbla gideyim.ama bakıyorum her yer aynı..denize düştük yılana sarılıyoruz işni adam gibi yapaanlar yokmu yaww

Back
X