Tabi Allah istedikten sonra herşey boş ama yinede şiddetle tavsiye edebileceğim tek merkez UMUT tüp bebek merkezi olucak. Benimde ikinci denememdi, umutta yaptırdım. İnanılmaz bir yer.Çok ama çoooook memnun kaldım. Hala kontrollerime orada devam ediyorum. Doktorum ise Enver Kurt.Her gittiğimizde, eşimle beni ayakta karşılar. O yüzü bir gün asık olmadı.Ayrıca işini son derece profesyonel yapıyor.Levent bey de var.O da tartışmasız mükemmel bir doktor. Bir kere tedaviye kiminle başladıysanız onunla da devam ediyorsunuz. Çalışan personel deseniz hepsiyle arkadaşım. Gittiğim zaman herkes yanıma koşuyor sarmaş dolaş oluyoruz. Ev gezmelerine bile başladık. Laboratuar ortamı ise son sistem cihazlarla donatılmış durumda. Embriolog boğaziçi genetik mezunu ve oldukça tecrübeli. Sıradan kalitede birini arasanızda yok üzgünüm. Hem tekniği, hem profesyonelliği hemde sıcaklığı ile şiddetle tavsiye edebileceğim bir kurum. Fiyatlarıda gayet uygun, ssk anlaşması var, ücretli yaptıracaksanızda ilaçlar dahil 4000 ytl. bence çok düşünüp kafanızı karıştırmayın. Çok fazlada hamilesi var benden tavsiye. Yüce Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah.