Euthyrox

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti ( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???

Merhaba kızlar,
bu ay ilk defa euthyrox kullanmaya başladım ve düzenli olan günü şaşmayan adetim bu ay gecikti ( benimle aynı durumu yaşayan oldu mu aranızda ???
Bence oyle bisey olmaz çünkü ben yaklaşık bir senedir kullaniyorum adetimi hic bozmadi cok şükür bu ay hamileyim belkide yumurtalarda kist oldugundan adet gecikmesi olur onun dışında bu ilac gayet iyi bir ilac onemli olan duzenli bir sekilde doktora gitmek ve kn degerlerini bilmek benim doktorum hic dikkat etmezdi ben kendim duserdim pesine şişlik var diye giderdim bazen doktor bana ilacin dozunu degisiyordu yani sen kendin dikkat ediceksin şiş lik olursa yorgunluk uyku hali olursa mutlaka doktora basvur canim

saol canım.. maalesef ben de 5 gün gecikme yaptı kist falan yok, bütün kan değerlerimde normal.. bebek istiyoruz 10 gün 25mg + 15 gün de 50 mg içtim tsh ım 5,8 den 2,95 e düştü hemen.. şimdilik 50mg da devam edicem.. doktorum hale izinde ulaşamadım.... zaten adetlerim çok düzenliydi.. bakalım bi daha ki aya gecikme olacak mı

Canim eski bir mesaj ama benide ilgilendiriyor benimde tsh sorunum var ve ayni ilaci kullaniyorum suan durumun ne merak ettim tsh dustu mu hala ilac kullaniyormusun

Canim eski bir mesaj ama benide ilgilendiriyor benimde tsh sorunum var ve ayni ilaci kullaniyorum suan durumun ne merak ettim tsh dustu mu hala ilac kullaniyormusun

Ilaci omur boyu kullanicaksin canim ben kullaniyorum hala birakinca tsh 5 lere cikiyo kullan canim zamanla alisiyo insan sabah kalkar kalkmaz ac karnina iciyosun rutine biniyo bi sure sonra.. sana da gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…