- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 123
- Konu Sahibi yagmur0007
P
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hırsız için giriş kat yada yüksek kat fark etmiyor.Eski evimiz 1. Kattı ve her tarafı bütün pencereler balkon vs komple demirliydi hırsızlar Pencere demirini keserek girdi evimize,şimdiki oturduğumuz yer site komşumuzun 12. Kattaki evine girdiler,bizim evimizde zeminle 15.kat ve 1 gece bizide yoklamaya çalıştılar ama çok şükür birşey yok.Giriş katta hırsızdan ziyade üst katın bütün pisliğini siz çekersiniz biz yıllarca çektik eski evimizde.Arkadaslar bi ev var , cok begendik esimle. Yalniz ev giris kat. Yani tamamen zeminde degil bina girisindeki merdivenden dolayi ancak 1 metre falan yukarda yerden. Oncelikle Guvenlik acisindan veya baska acilardan giris kat nasil olur diye dusunuyorum. Bi fikir verin bana.
Bizim ki Demir olduğu halde soyuldu,demirsiz olanı daha kolay soyar hırsızlar.Kucuk bi sehirde yasiyorum. Ama pencerelerde demir istemiyorum yaa
Esim de cok begendi Bakalim olursa. İcim rahat etmezse parmaklik yaptiririz belki..Giriş kat ve son katlarda bazı apartmanlarda ısınma problemi oluyor. onun haricinde Bahçeli,ısı yalıtımlı demişsiniz. Cok severim öyle evleri. Balkonu da geniş ise yap kahveni ic mis gibi bahçeye karşı..
hırsızlık ise gerekli önlemler alinmadikca 1. Katta aynı 25. Katta :)
Parmaklık istemiyorsanız alarm da aynı işi görür. Ama yıllarca zemin katta oturmuş biri olarak parmaklığı tavsiye ederim. Yazın cam açıp uyuyamazsınız parmaklık olmazsa ve inanın çok büyük sıkıntı gece cam açamamak.Esim de cok begendi Bakalim olursa. İcim rahat etmezse parmaklik yaptiririz belki..