Ev aldığıma bin pişmanım

aynen ya sankı benı anlatıyorsun cnmm aynı sorun bızım apartman ve karşımızdaki binada var..o çocuklar gece gündüz demeden öyle cırtlak bağırıyorlarki hepsini gidip dövesim var..bu sesler yüzünden çocuklardan soğudum..beni yadırgayanlarda olabilir ama umrumda deil huzur istiyorummm:(((

bu tip sorunlar bizim binanın önünde de var oyun oynamaya inen çocuklar aşırı ses yapıyorlar merdivenlerden bağrış çağrış inmeler çıkmalar bazen yetişkinler bile çok ses yapıyorlar insanlara ne diyebiliriz ki desekte kimse birşey anlamazlar bence:19:en güzeli müstakil ev apartmanı hiç sevmedim ben:50:

Ay ben bugün bu topikte komşularımla karşılaşıyorum galiba:1: Bizimkiler degece 12 1e kadar erkekli kadınlı bahçede oturup çekirdek çitleyip kah kah kah kih kih kih bağrış çığrış muhabbet ediyorlar.Çocuklar da 10 15 tane ve 1.5 2 yaşındaki bile hiç abartmıyorum 1 e kadar sokakta saklambaç oynuyor.Apartmanın içinde çığlık çığlığa koşuyor.Yazlar bize kabus oluyor.Eşim vardiyalı ne o ne bebeğim uyuyamıyor.Çocuk tam uyuyor gürültüye ağlayarak sıçrıyor.Kredimizin 2.5 yılı kaldı kısmetse borcu bitse de satıp gitsek diyoruz.Geçen yaz saat 12:30du en son polisi aradık artık.Geldi de dağıldılar.Ama ertesi gün yine aynı.Bir de tam yatakodamızın camının altında oturuyorlar.1. kattakiler yeni evliydi.O da yatakodamın camının altında ne arıyorsunuz ne duymak istiyorsunuz dedi ama karşındakiler cahil ve laf anlamaz olunca buna da gülüyorlar tabi.Ne yapmak lazım bilmiyorum

Çocuklar karşı binanın çocukları bu arada.Kendi binalarının önünde oynamalarını söyleyince anneleri tekrar bizim binanın önüne kovalıyorlar :4:

Back
X