• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Aldık

Dogalgaz 1 hafta surmeden aciliyo gereksiz bi bahane olmus.

Eski daire ama mutfak yeni yapildiysa ocagin yeri degisirse geldiklerinde proje istiyolar

Gun verip geldiklerinde yoksaniz tekrar gidip gun aliyosunuz yogunluga gore 1 hafta engec gun veriyolar geldigi gibide aciliyo

Siz protesto cekin madem sureyi uzattilar size kira odenesi gerekir

Dogalgaz 1 hafta surmeden aciliyo gereksiz bi bahane olmus.

Eski daire ama mutfak yeni yapildiysa ocagin yeri degisirse geldiklerinde proje istiyolar

Gun verip geldiklerinde yoksaniz tekrar gidip gun aliyosunuz yogunluga gore 1 hafta engec gun veriyolar geldigi gibide aciliyo

Siz protesto cekin madem sureyi uzattilar size kira odenesi gerekir
Bizimki 2 gunde acildi diye hatirliyorum. Hatta haftasonu geldiler ve tasinma telasiyla gormemistim telefonu defalarca da aramisti adamcagiz ulasabilmek icin ve max 15 dakikada halledip gitti sagolsun. Bence ev sahibi oyalamak icin bahane uretiyor. :KK43:

Kontratları yok sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için. Dediklerinizi dikkate alacağım.
Kontratları yoksa da kendi aralarında şimdi bile imzalarlar sırf çıkmamak için. Önceden yapmıştık derler. İnsan böyle çirkeflerin eline düşsün yeter ki, kolay kolay çıkmıyorlar. Ben kiracımı çıkarmaya çalışıyorum 6 aydır evimde para vermeden oturduğu için. Ama çok zor.. Kontratım olduğu halde

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlar için. Hepsini yazdım aklıma, buna göre konuşacağım.

Yeni bir güncelleme yapayım.
O gün evde oturan kişiyi aradık Çarşamba doğalgazının açılacağını, arkasından taşınmaya başlayacağını Pazar günü de kesinlikle anahtarı bize teslim edeceğini söyledi. İki gün var yani .Az önce aradık telefon açılmadı. Emlakçıyı aradık ona da ben Pazar günü taşınacağım, Pazartesi veririm anahtarı demiş. Biz şaşırdık kaldık. Şimdi emlakçı onu tekrar arayacak. Haber bekliyoruz. Baya problemli bir adam.

Back
X