Eşim askeri personel canımşu an iş gereği şehir dışında dağ başında müstakil 1950lilerin başında yapılmış o zamandan bu zamana bir çivi dahi çakılmamış telefonun internetin çekmediği bazı akşamlar sokak lambalarının hiç yanmadığı bir yerde yaşıyorum. apartmanlarda çocukluğunu gençliğini geçirmiş bir hanım olarak söylüyorum ki, bu ortamda ürkekliğimi attıktan ve toplu ulaşım ve iletişim imkansızlıklarına alıştıktan sonra sanırım hayatımın en iyi dönemindeyim. varsa imkanınız gerekirse biraz daha şehir dışı veya az daha pahalı.... müstakil ev candır... :)))
Lojmanda oturmak en iyisi o zaman.Gene bir sınır oluyorEşim askeri personel canım
Krşke öyle bir imkan olsa
Buram buram bunaldım valla
Sitede oturmama rağmen Burada da öyle daha Mayıs nisan ayında aşağıya masa kurarlar geleni geçeni gözetler ler.Aynı durumdayım bebeğim var 1 yaşlındayız ama komşular çok git gel seven kişiler her gün abartmıyorum birbirindeler hele yaz olsun aşağıda kahvaltı sofrası 5 çayı kuruyolar her gün ben de çok gitgel sevmem kolay kolay da kımseye gıtmem çat kapı
Bir kaç kez geldiler ben gitmeyınce ayakları kesildi çocugum hasta oldu kış bebeği herkes grip niye görüşeyim zorunda mıyım bebekten önce de çalışıyordum zaten evde durunca şimdi ne kadar iç içe olmayı sevdiklerini bir kez daha gördüm
Bir komşumu ses yüzünden uyardım utana çekine yemin ederim o kadar nazik davrandım ki kadın çemkirdi resmen şok oldum bu tip insanlar kendinde suç bırakmıyolar Allah hayırlıKomsu versin kira da olsa..
Ve ben de evimi satmayı düşünüyorum müstakil istıyorum ama yine de şans komşuluk..
Allahın kolaylık versin bir sıkıntı varsa yöneticiyi ısrarla ara söyle bu onun işi
Düşünmüyorum da değil artıkLojmanda oturmak en iyisi o zaman.Gene bir sınır oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?