- 21 Kasım 2024
- 88
- 51
- 3
- 29
- Konu Sahibi pembeyiseverim
-
Benim gördüğüm videoda süresi önemli değil regl günlerinde ara veriyoruz deniliyordu ki 1 haftada bitirmek çok zor bence.. bende burada bekleyeyim yapan varmı oldu mu merak ediyorumMerhabalar. Ev almak niyetiyle 40.000 ihlas suresi okumaya başladım. Bir hafta içinde bitirmek gerekiyor diyorlar. Aranızda daha önce bunu deneyimleyen var mı? Bir de bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirimYeni başladım yaklaşık 500 defa okuyabildim
İlk defa duydum ama tabii duaların kuvveti de bi ayrı bi başkadır inşallah gönlünüze göre olur her şey hayırlısıyla alırsınız bende burda bekleyim olursa bi bilgi bende yaparım belki kiracılık zorMerhabalar. Ev almak niyetiyle 40.000 ihlas suresi okumaya başladım. Bir hafta içinde bitirmek gerekiyor diyorlar. Aranızda daha önce bunu deneyimleyen var mı? Bir de bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirimYeni başladım yaklaşık 500 defa okuyabildim
Umarım öyledir bir haftada gerçekten çok zor çünküBenim gördüğüm videoda süresi önemli değil regl günlerinde ara veriyoruz deniliyordu ki 1 haftada bitirmek çok zor bence.. bende burada bekleyeyim yapan varmı oldu mu merak ediyorum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bunu görünce bende deneyeyim dedim ne kaybederiz değil miİlk defa duydum ama tabii duaların kuvveti de bi ayrı bi başkadır inşallah gönlünüze göre olur her şey hayırlısıyla alırsınız bende burda bekleyim olursa bi bilgi bende yaparım belki kiracılık zor
Kesinlikle öyle duadan zarar gelmez ya sonuçta bakalım sen yap sonuç alırsan ama muhakkak söyleİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bunu görünce bende deneyeyim dedim ne kaybederiz değil mi
Buraya yazdığımdan beri az çok düzenli olarak okuma yapıyorum. Tam sonuç aldım denilemez ama ev almak için arabamızı satmamız gerekiyordu bu duayı okumaya başladıktan sonra arabamızı beklediğimizin de üzerinde sattık. Okumaya devam ettikçe bereket buluyorKesinlikle öyle duadan zarar gelmez ya sonuçta bakalım sen yap sonuç alırsan ama muhakkak söyle
inş.Güzel haberlerinizi de almak nasip olsun.Ev almak niyetinizle her gün sadaka vermeye çalışın.Buraya yazdığımdan beri az çok düzenli olarak okuma yapıyorum. Tam sonuç aldım denilemez ama ev almak için arabamızı satmamız gerekiyordu bu duayı okumaya başladıktan sonra arabamızı beklediğimizin de üzerinde sattık. Okumaya devam ettikçe bereket buluyorhaber vereyim istedim faydası olur zararı olmaz
Yaaa çok sevindim biliyor musun ne niyetle okunuyorsa kabul olur mı ki çok sevindimBuraya yazdığımdan beri az çok düzenli olarak okuma yapıyorum. Tam sonuç aldım denilemez ama ev almak için arabamızı satmamız gerekiyordu bu duayı okumaya başladıktan sonra arabamızı beklediğimizin de üzerinde sattık. Okumaya devam ettikçe bereket buluyorhaber vereyim istedim faydası olur zararı olmaz
İnşallah hepimizininş.Güzel haberlerinizi de almak nasip olsun.Ev almak niyetinizle her gün sadaka vermeye çalışın.
Çok teşekkür ederim sevincime ortak olduğunuz içinYaaa çok sevindim biliyor musun ne niyetle okunuyorsa kabul olur mı ki çok sevindim
Muhakkak araştıracağım bunu işin aslı sevindim gerçekten duadan tabi ki zarar gelmez ama insan faydasını görünce daha bi umutlu oluyordurÇok teşekkür ederim sevincime ortak olduğunuz içinben bu şekilde görmüştüm ama mutlaka bir faydası oluyordur başka niyetle okuyanlar olduğunu da araştırırken görmüştüm
Gerçekten öyle inşallah ev almak da nasip olur da onu da paylaşırımMuhakkak araştıracağım bunu işin aslı sevindim gerçekten duadan tabi ki zarar gelmez ama insan faydasını görünce daha bi umutlu oluyordur
Güzel hayırlı haberlerini bekliyorumGerçekten öyle inşallah ev almak da nasip olur da onu da paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?