Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1 Bir büyük pizzayı tek başınıza bitiremiyor musunuz? Yalnız başına yemek yemeyi sevmeyenlerden misiniz? Ev arkadaşınız teklifinizi kabul etmiyor mu? Dert değil. Usulca odasına girin Kibarca teklifinizi yapın Pizza yerken bir yandan beraber izleyeceğiniz filmden bahsedin Fikrinizi satmak için konuyu dramatize edin “Şimdi bir pizza olacaktı, üzerine özenle hazırlanan baharatları döküp... Kenar sosundan bandırıp… Mozzarella peynirinin ağzımızda dağılmasını… Son akşam yemeğimiz gibi hissedecektik” falan deyin Hala inat ediyorsa odanıza dönün Ona pizza yapımıyla ilgili birkaç video yollayın Kafaladığınız arkadaşlarınızla Facebook duvarına saldırın
Bir büyük pizzayı tek başınıza bitiremiyor musunuz? Yalnız başına yemek yemeyi sevmeyenlerden misiniz? Ev arkadaşınız teklifinizi kabul etmiyor mu? Dert değil. Usulca odasına girin Kibarca teklifinizi yapın Pizza yerken bir yandan beraber izleyeceğiniz filmden bahsedin Fikrinizi satmak için konuyu dramatize edin “Şimdi bir pizza olacaktı, üzerine özenle hazırlanan baharatları döküp... Kenar sosundan bandırıp… Mozzarella peynirinin ağzımızda dağılmasını… Son akşam yemeğimiz gibi hissedecektik” falan deyin Hala inat ediyorsa odanıza dönün Ona pizza yapımıyla ilgili birkaç video yollayın Kafaladığınız arkadaşlarınızla Facebook duvarına saldırın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2 Israr edin Tehdit edin Baktınız hiçbiri olmuyor Bu listeyi gönderin Siz daha siparişinizi vermeden yanınıza gelişini izleyin. Zafer sizindir, afiyet olsun!
Israr edin Tehdit edin Baktınız hiçbiri olmuyor Bu listeyi gönderin Siz daha siparişinizi vermeden yanınıza gelişini izleyin. Zafer sizindir, afiyet olsun!
Surrender Nirvana Pro Üye 27 Aralık 2011 63.357 61.089 898 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3 para yoksa n'olcak? öyle kuru kuru domates, biberle guzel olmuyor :d ben ton balıklı veya etlı pızza severım :d
para yoksa n'olcak? öyle kuru kuru domates, biberle guzel olmuyor :d ben ton balıklı veya etlı pızza severım :d
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.525 614.918 1.423 Malatya 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #4 Surrender .!.: para yoksa n'olcak? öyle kuru kuru domates, biberle guzel olmuyor :d ben ton balıklı veya etlı pızza severım :d Genişletmek için tıkla... Para kısmını bilmiyorum ama ben bayağı ikna oldum
Surrender .!.: para yoksa n'olcak? öyle kuru kuru domates, biberle guzel olmuyor :d ben ton balıklı veya etlı pızza severım :d Genişletmek için tıkla... Para kısmını bilmiyorum ama ben bayağı ikna oldum
Surrender Nirvana Pro Üye 27 Aralık 2011 63.357 61.089 898 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #5 Nevreste .!.: Para kısmını bilmiyorum ama ben bayağı ikna oldum Genişletmek için tıkla... malzemeler için para varsa ikna etmek kolay yahu
Nevreste .!.: Para kısmını bilmiyorum ama ben bayağı ikna oldum Genişletmek için tıkla... malzemeler için para varsa ikna etmek kolay yahu